Innerlijk Kind Workshop

Innerlijk Kind Workshop

Venster Acties en details

Vanaf € 53,62

Datum en tijd

Locatie

Tafelbergweg 10

10 Tafelbergweg

1105 BN Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Innerlijk Kind Workshop

Over dit evenement

Wat is innerlijk kind werk?

in de eerste 7 jaar van ons leven groeien we volop en doen we ons best om iets van het leven te begrijpen. Hoezeer we ook ontdekken en leren, is dit ook de fase van ons leven waarin we vaak nog geen woorden hebben om te beschrijven wat er in en om ons heen gebeurd. Terwijl we zoveel meemaken. Dat wat niet voldoende doorvoeld kan worden slaat zich op en zoekt, in ons leven nu, alsnog een weg naar buiten. Vaak in de vorm van een terugkerend probleem/patroon.

Door middel van innerlijk kind werk gaan we terug naar die stukken in ons en leren we woorden geven aan wat toen niet kon. De pijn van toen vindt dan de bedding die het nodig heeft. Dan ontstaat er heling met als gevolg een vrijer bestaan. En vanuit daar komt er ruimte voor nieuw gedrag in het hier en nu.

Wat gaan we doen?

Door middel van visualisatie, adem- en lichaamswerk brengen we je, op een veilige en speelse manier, in contact met jouw innerlijk kind. We beginnen de dag met een gezamenlijke opening en uitleg over de werkvormen. Daarna gaan we aan de slag met de visualisatie en het ademwerk. Alles is onder begeleiding. We ronden gezamenlijk af. Daarna mogen jij en je kindje voldaan naar huis:).

De groep bestaat uit maximaal 10 deelnemers.

Voor wie?

Innerlijk kind werk is in principe voor iedereen. Het is een mooie en speelse manier om het contact met jezelf op te zoeken en/of te verdiepen. Er zijn altijd delen van ons die verlangen naar (meer) expressie.

In het bijzonder kan innerlijk kind werk helpend zijn wanneer je last hebt van:

-Overmatig piekeren

-Somberheid of angst

-Vermijdingsgedrag

-Snel overspoeld door emoties

-Snel afgewezen voelen

-Relatieproblemen

Praktische informatie:

De workshop is op zaterdag 17 september van 09.30 tot 13.00 uur en zal plaatsvinden in Amsterdam, op de Tafelbergweg 10. Er is gratis parkeermogelijkheid en het is 15 min lopen vanaf station Holendrecht. Wij zorgen voor koffie, thee, en snacks. In aanloop naar de workshop toe sturen we je nog een mail met alle details.

Voor vragen of als je behoefte hebt aan meer informatie kun je mailen ons:

Anouk Blauen: info@anoukblauen.nl

Kyra Mensink: info@kyramensink.nl

*Als je de vriendinnenactie wilt kopen, klik het ticket 'vriendinnenactie' aan bij de verkoop.

Tot dan!

Liefs,

Anouk en Kyra

Annulering:

Bij annulering binnen 14 dagen voorafgaand aan de workshop brengen wij de helft van het ticket in rekening. Bij annulering binnen 48 uur voor de workshop brengen wij het gehele ticket in rekening.

Delen met vrienden