Uitverkocht

Innovatie Event Jong Warmtenetwerk

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Nuon

Hoekenrode 8

1102 BR Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Hoi Jong Warmtenetwerk,

Voor een mooie start van het zomerseizoen nodigen wij jullie uit voor het innovatie event. Op maandagmiddag 25 juni zijn wij te gast bij Nuon in Amsterdam. Tijdens de innovatiemiddag vertellen diverse sprekers meer over hoe hun product / project bijdraagt aan het versnellen van de Energietransitie.

Verwacht geen verkooppraatje maar een interactieve middag waarin je vragen kunt stellen, discussies aan kunt gaan en nieuwe inzichten op kunt doen. De sprekers zullen ons uitdagen om mee te denken over hoe hun product / project het beste kan bijdragen aan de Energietransitie.

De middag sluiten we samen af met een borrel.

Welke innovaties kun je minimaal verwachten?

Triple Solar – Waarom kiezen tussen warmte of elektriciteit?

Triple Solar biedt een systeem aan die het mogelijk maakt een woning het gehele jaar op duurzame wijze van warmte, warm tapwater en elektriciteit te voorzien. Zónder gas. De panelen werken als bron voor de warmtepomp, die de energie vanuit de panelen gebruikt om een woning of ander gebouw te verwarmen en te voorzien van warm tapwater.

LG over het IWT warmtepompsysteem – Compact is key

Het is een compacte lucht-water-warmtepomp die geschikt is voor nieuwbouw, renovatie en appartementencomplexen. Al het onderhoud kan via de voorzijde worden uitgevoerd en alle leidingen zijn toegankelijk via de bovenkant van de unit en het systeem is zelfs geschikt om te installeren in een zichtbare locatie, zoals de keuken.

Nuon over Waterstof – 100% CO2 vrij

Waterstof wordt al lang gezien als een belangrijk onderdeel van een duurzame economie. Nuon, Gasunie en het Noorse Statoil willen samenwerken om waterstof in te zetten als brandstof voor de Magnum-centrale in de Groninger Eemshaven. Zij starten een innovatieproject dat erop is gericht om vanaf 2023 één van de drie units van de centrale over te schakelen op waterstof.

Programma
13:00
Ontvangst bij Nuon
Presentaties
16:00 Borrel bij Nuon

Aanmelden
Deelname aan deze dag is gratis, wanneer je onverhoopt niet aanwezig kunt zijn je dit ons laat weten. Inschrijven kan middels de volgende link;

https://www.eventbrite.com/e/innovatie-event-jong-warmtenetwerk-tickets-46803149480

Locatie
NUON Amsterdam
Hoekenrode 8
1102 BR Amsterdam

Vervoer
Eigen auto:
Parkeren in P6 is mogelijk (De Corridor 15, 1101 BC Amsterdam), neem na je aanmelding even contact op met Peter Kleinheerenbrink voor een uitrijkaart

OV: Vanaf NS/Metro station Amsterdam Bijlmer Arena is het circa 200 meter lopen

Vragen & Informatie
Meer informatie over het projectbezoek of vragen? Neem contact op met Peter.kleinheerenbrink@nuon.com

Wij hopen jullie te zien 25 juni!

Bestuur Jong Warmtenetwerk

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Nuon

Hoekenrode 8

1102 BR Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen