Gratis

Innovatie middag- Samen dromen, samen bouwen

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Online evenement

Beschrijving van het evenement
Samen dromen, samen bouwen

Over dit evenement

In de middag van 26 november organiseren we een innovatie middag voor onderwijskundigen, IT’ers, docenten en innovators om samen te dromen en te bouwen aan de toekomst van het hoger onderwijs en MBO! In één middag gaan we op zoek naar nieuwe, creatieve ideeën voor bijvoorbeeld apps, flows of dashboards die het onderwijs verder kunnen helpen. Met als thema ‘Onderwijs na Corona’.

Ben jij docent, onderwijskundige of IT’er en wil jij meedenken over innovatie in het onderwijs? Meld je dan nu aan voor de innovatiemiddag. Wij geloven dat digitalisering legio kansen met zich meebrengt voor het onderwijs, als je maar je fantasie de vrije loop laat. Deze middag wordt het onderwijsveld, de techniek en alles wat daartussenin zit in verbinding gebracht om samen oplossingen te bedenken voor het hoger onderwijs "na Corona".

Een jury vanuit Microsoft & partners gaan de oplossingen beoordelen op creativiteit, haalbaarheid en schaalbaarheid, maar uiteraard hebben jullie zelf ook een stem. Het is de bedoeling dat de winnende oplossing ook effectief wordt gebouwd.

Het evenement zal hybride plaatsvinden, dit houdt in dat we deelnemers zowel digitaal als offline zullen ontvangen. Wil je er fysiek bij zijn, kies dan voor ticket "Op locatie".

Waar vindt het event plaats?

Wortell (Lijnden) of online via Teams

Voor wie?

Onderwijskundigen, IT’ers, innovators én docenten uit het hoger onderwijs (MBO, HBO, WO)

Het ontwikkelen van het winnende idee kost natuurlijk even tijd. Daarom zal er ook een virtuele follow-up borrel georganiseerd worden, waarbij het winnende idee, werkend wordt gepresenteerd! (Onder voorbehoud van beschikbare funding bij Microsoft en een instelling die initiatief wil nemen om hier het voortouw in te nemen)

Ben jij er, samen met jouw collega’s, klaar voor?

Ben jij betrokken bij het hoger onderwijs en wil je graag mee denken over oplossingen? Meld je dan snel aan!

*PROGRAMMA*

13:00 Opening

13:20 Breakout 1: "Dromen"

In de eerste break-out gaan we dromen over de toekomst van het hoger onderwijs na corona. Waar zitten de mogelijkheden? Wat willen we graag veranderen? Samen gaan we op zoek naar 3 creatieve ideeën die we aan de hele groep pitchen.

14:00 Pitchen en stemmen

14:30 Breakout 2: "Bouwen"

Tijdens deze break-out zullen we het gekozen idee verder uitwerken met behulp van het PowerPlatform van Microsoft. We ontvangen hiervoor hulp van een technisch specialist. Technische kennis is dus niet vereist.

15:45 Presentaties & winnaars

Elk team zal zijn oplossing presenteren. De jury zal de oplossingen beoordelen op creativiteit, haalbaarheid en schaalbaarheid.

16:30 Afsluiting en borrel

Samen maken we er innoverende middag van!

Microsoft, Work21, Wortell, 1uur.nu


		Afbeelding van Innovatie middag- Samen dromen, samen bouwen
Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Online evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen