Gratis

Innovatiekring Inspiration Meeting

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Monique Donker Consultancy

Klokgebouw 273

Eindhoven

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

De innovatiekring Inspiration Meeting

Vanwege het hoge aantal inschrijvingen is besloten de Innovatiekring Inspiration Meeting nog 4 keer op de agenda te zetten en wel op dinsdag 28 en woensdag 29 maart. U kunt zich met uw bedrijf inschrijven voor een van de sessies. Is de sessie vol waar jij je graag voor had opgegeven? Schrijf jezelf dan in voor de wachtlijst.

Tijdens de sessies gaan wij in op de mogelijkheden die de nieuwe wereld biedt, door niet alleen in te gaan op verschillende trends en ontwikkelingen, maar ook praktische tips te verschaffen aan de deelnemers. Tevens lichten we de door ons aan te bieden diensten en trainingen binnen het nieuwe concept innovatiekringen toe. We geven aan hoe u hierin kunt participeren, wat de verschillende programmalijnen zijn, welke offers u moet maken en niet te vergeten: wat deelname u gaat opleveren. Daarbij schenken wij speciale aandacht aan de negen maanden durende variant waarin maximaal 4 ondernemers helpen een product of dienst te ontwikkelen en ondertussen alle fijne kneepjes van het innovatievak eigen te maken.

De meeting vindt plaats in een klein gezelschap, zodat we met elkaar het gesprek aan kunnen gaan over de ontwikkelingen in de markt. Wij delen graag onze kennis met u middels inspiratielezingen die wij voor zullen bereiden. Wij nodigen u uit om gedurende de lezingen actief met ons van gedachte te wisselen over de onderwerpen die op tafel komen.

Programma:

 • Ontvangst in het Klokgebouw 273 te Eindhoven

 • Start sessie met inspiratie lezingen verzorgd door Jos en Monique, waarin onder andere de volgende onderwerpen aan bod komen:

  • Trends en ontwikkelingen
  • De vorming van Bleu Oceans
  • Inzicht in innovatieprocessen
  • De weg van innovaties naar de markt
  • Discussie
 • Presentatie Innovatiekring

 • Afsluitend koffie momentje of korte borrel

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Monique Donker Consultancy

Klokgebouw 273

Eindhoven

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen