Gratis

Innovatienetwerk Midden IN Delfland - Beleef MinD!

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Midden-Delfland

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Deze dag nemen we je mee op een reis van Doek, naar Werkelijkheid en Verbeelding. Hollandse meesters leggen al eeuwenlang de schoonheid van ons landschap, het alledaagse boerenleven en ons voedsel vast. Ook dat van Midden-Delfland. Wij laten zien dat de werkelijkheid van vandaag en de plannen voor de toekomst minstens zo inspirerend zijn.

Kom naar het MinD event en geniet van boeiende sprekers, ervaar de experimenten van vandaag en verbeeld samen de toekomst van dit mooie gebied. We bieden drie experiment belevingsroutes die we per fiets gaan ontdekken. Hierbij word je ondergedompeld in het MinD netwerk en beleef je hoe vanuit de praktijk van vandaag, wordt gewerkt aan de toekomst. Waar ligt jouw interesse? Bij de boer, ons voedsel of landschap & natuur?


Kom je uit de stad of uit Midden-Delfland? Boer of stedeling? Jong of oud?
Samen geven we vorm aan de toekomst van het gebied. Op 21 juni dagen we je uit! Laat je zintuigen prikkelen door de verschillende experimenten en denk met elkaar na over jouw toekomst en de toekomst in en van dit gebied.
Hoe zou je het gebied voor jou als stedeling aantrekkelijker kunnen maken? Hoe zouden inwoners van de omringende steden kunnen helpen innoveren in het groene hart, Midden-Delfland? Hoe ziet de verbinding tussen stad en platteland er over 10 jaar uit?

Aan het einde van de dag gaan we deze toekomst SAMEN zichtbaar maken, letterlijk!

>> Het programma én keuze opties voor de verschillende belevingsroutes ontvang je binnenkort per mail.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Midden-Delfland

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen