Gratis

Innovaties in digitale identiteiten

Evenementgegevens

Deel dit evenement
Datum en tijd
Locatie
Locatie

B. Amsterdam

763A Johan Huizingalaan

1066 VH Amsterdam

Netherlands

Bekijk kaart

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Inleiding

Het doet ons veel plezier u uit te nodigen voor de IDnext meetup dat in nauwe samenwerking met POSTNL op 22 November plaatsvindt. ‘Innovaties in digitale identiteiten is het thema van deze IDnext meetup en wij hebben voor u een interessant programma samengesteld waarin we u geheel op de hoogte brengen van de nieuwste ontwikkelingen omtrent de digitale identiteit.

Thema: ‘Innovaties in digitale identiteiten

 Innovaties volgen elkaar in een hoog tempo op en de invloed op ons dagelijks leven is immens. In deze technologische gedreven wereld, is het duidelijk dat het beheren van iemands digitale identiteit steeds belangrijker wordt omdat er steeds meer informatie wordt gedeeld tussen consumenten/burgers en het bedrijfsleven (publieke en private organisaties). De snelle groei van de digitale economie zorgt voor een exponentiële groei van online en mobiele diensten. Daarom wordt het van vitaal belang voor publieke en private organisaties voorop te blijven op de huidige en nieuwe trends voor het ontwikkelen en adopteren van nieuwe diensten en producten voor consumenten en burgers.

IDnext en POSTNL ondersteunen ook innovatieve ontwikkelingen op het gebied van digitale identiteit. Daarom zullen we verschillende innovatieve partijen de kans bieden om hun innovatief concept te pitchen en met u te delen. Aanmelden is mogelijk via susanne(a)idnext.eu 

Programma

Het programma wordt z.sm. bekend gemaakt.

Wat is IDnext?

IDnext is een open en onafhankelijk platform dat staat voor ondersteuning en facilitering van innovatieve benaderingen in de wereld van de digitale identiteit, het creëren van bewustwording over de digitale identiteit, een kennis-en netwerkplatform voor de deskundigen op het gebied IT, Business en Marketeers als een Europees centrum van expertise.

Wat is POSTNL?

Het is de onmisbare schakel tussen verzenders en ontvangers van post en pakketten. Of het nu online of via onze fysieke netwerken is: POSTNL streeft naar een naadloze verbinding. POSTNL biedt gemak, controle en betrouwbaarheid voor elke klant: van grote webwinkelier tot consument. POSTNL is een bedrijf met drie segmenten, 49.000 medewerkers en ruim tien netwerken in dertien landen. En met toegewijde medewerkers, fijnmazige netwerken en innovatiekracht kan POSTNL haar ambitie waarmaken: om de aanbieder van post- en logistieke oplossingen in specifieke markten te zijn.

Locatie

IDnext meetup vindt plaats in B.Amsterdam aan de Johan Huizingalaan 763A,in Amsterdam.  Met een indrukwekkende 28000 vierkante meter, verdeeld over twee gebouwen, is B. Amsterdam het grootste start-up systeem in Europa. En bovendien een van de verborgen ontmoetingsplaatsen van de stad.

Vragen

Heeft u nog vragen?  U kunt ons bereiken via susanne@idnext.eu. We zullen uw vragen dan zo spoedig mogelijk beantwoorden.

 

 

Delen met vrienden
Datum en tijd
Locatie

B. Amsterdam

763A Johan Huizingalaan

1066 VH Amsterdam

Netherlands

Bekijk kaart

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen