€ 312,17

Innovatieve aanpak voor stress, werkdruk en burnout

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Charley's

26 Nieuwe Kerkstraat

1018 EB Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Restituties tot 30 dagen voor evenement

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Burn-out is een probleem dat de laatste jaren toeneemt. Organisaties nemen hierin steeds meer hun verantwoordelijkheid, maar de aanpak is vaak eenzijdig en ouderwets. In onze snelcursus van 1 dag introduceren we een holistische en innovatieve aanpak voor duurzaam werken en het voorkomen van burn-outs.

The Energy Project zet al 15 jaar lang het thema “energiemanagement” op de agenda bij de meest vooraanstaande bedrijven ter wereld (Ahold, Microsoft, Facebook, Schneider Electric). In deze snelcursus hebben wij de meest fundamentele inzichten uit de wetenschap, psychologie, filosofie en neurowetenschappen verpakt in een toegankelijk programma.

Deze onderwerpen komen aan bod:

Introductie: Bewustzijn is de eerste stap naar verandering. Door middel van de Energy Audit ontdek je waar de energielekken zitten binnen elke dimensie van energie.

Fysiek: Mensen werken niet zoals machines, die aan gezet kunnen worden en constant doorwerken. Alles in ons lichaam golft - zo ook onze energie. Door hier bewust mee om te gaan, kunnen we in korte tijd fitter worden en toegang krijgen tot meer energie.

Emotioneel: Hoe we ons voelen, bepaalt hoe we presteren, samenwerken en leidinggeven. We hebben hier meer controle over dan we denken. Je leert op begrijpelijke wijze over de impact van emoties en hoe je uit de “Survival Zone” kunt komen, waarin overspanning en burn-out op de loer liggen.

Mentaal: We worden tegenwoordig overspoeld met informatie. Het wordt daarom alsmaar belangrijker om hier bewust mee om te gaan. Door het hele brein te leren gebruiken, krijg je niet alleen meer rust in je hoofd, maar ontwikkel je ook creativiteit en vergroot je het concentratievermogen.

Spiritueel: Het ervaren van een hoger doel is een enorme bron van energie. In dit gedeelte leer je hoe dit versterkt kan worden en hoe het in verhouding staat tot je eigen waarden.

--

Reacties eerdere deelnemers:

“In het dagelijkse leven zijn er zaken die energie kosten en energie opleveren... The Energy Project biedt inzicht in beide én concrete handvatten om direct toe te passen op de werkvloer. Je leert met meer energie en focus te werken, wat ook rust en plezier oplevert voor het hele team.” - Hoofd Chirurgie, Zuyderland Ziekenhuis

“Deze training was erg waardevol voor me en heeft een directe impact gehad op mijn dagelijkse interacties met mijn familie, team, baas en mezelf.” - Director, Financiële Multinational

“Het maakt niet uit of je bij een klein of groot bedrijf werkt, we zouden niet zo effectief zijn geweest zonder dit programma van The Energy Project als we nu zijn. Ik kan het overal toepassen” - Manager, LAPD

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik de organisator bereiken als ik vragen heb?

Mail naar info@theenergyproject.nl


Trefwoorden: Burn-out, Uitval, Gezondheid, Vitaliteit, Belastbaarheid, Preventie, Duurzame inzetbaarheid, Bevlogenheid, Workflow, Reintegratie, Overspanning, Ambitie, Energie, Prestatie, Werkdruk, Grenzen aangeven, Onderpresteren, Health

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Charley's

26 Nieuwe Kerkstraat

1018 EB Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Restituties tot 30 dagen voor evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen