Innovation for Change - Nieuwe Datum nader te bepalen

Innovation for Change - Nieuwe Datum nader te bepalen

Venster Acties en details

Postponed

Datum en tijd

Locatie

De Groene Afslag

117 Amersfoortsestraatweg

1251 AV Laren

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Een interactieve workshop waarin je aan de slag gaat met een concrete tool om innovatie succesvol toe te passen in jouw organisatie.

Over dit evenement

Als innovatie simpelweg een manier is om dingen anders te gaan doen dan is dit natuurlijk een onmisbaar middel in de grote transitie waarin we ons nu bevinden: Niet zozeer een tijdperk van verandering, maar een verandering van tijdperk. Dus hoe pas je innovatie succesvol toe en hoe neem je mensen en organisaties mee in deze transitie?

In deze interactieve workshop waarbij je zelf aan de slag gaat, laten docenten Nataly Katan en Alexandre Janssen zien hoe jij zelf als ondernemer of medewerker, als individu of organisatie, betekenisvol kan innoveren en een aansprekend toekomstscenario kunt creëren. Wat zijn de meest voorkomende fouten als men het heeft over innovatie binnen organisaties? En hoe kun je innoveren als je niet weet welke richting je op gaat en waar de toekomst heen beweegt? Je leert volgens een beproefde methodiek hoe je voor een specifiek thema (bijv. gerelateerd aan maatschappelijke ontwikkelingen zoals de noodzaak tot verduurzaming of de hoeveelheid aan productkeuzes, maar ook andere) een toekomstscenario kunt maken; wat komt daarbij kijken, hoe verken je de verschillende toekomstscenario’s, en hoe maak je een verhaal dat anderen aanspreekt om ook in beweging te komen?

Na de sessie kun je deze methode vervolgens zelf toepassen in je eigen organisatie. Want innovatie is vooral ook een kwestie van doen en ervaren.

Datum, vrijdag 20 mei 2022

12-13uur Aankomst & Lunch

13-16:30uur: Workshop

16:30uur Borrel

Delen met vrienden

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen