Inschrijving pitch voor de vacature Marketing Assistent

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Locatie volgt na inschrijving per e-mail

Enschede

Netherlands

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Hallo!
Tof dat je solliciteert als Marketing Assistent bij Speakup!
[ de vacature vind je HIER terug ]


We snappen heel goed dat je wellicht een beetje verrast bent. Daarom leggen we graag uit waarom we doen wat we doen, hoe onze sollicitatieprocedure precies werkt en waarom we hiervoor kiezen.


Wij vinden het belangrijk om elkaar in de ogen te kijken en om echt persoonlijk kennis te maken. Een CV zegt niet altijd alles over jou en tussen de regels doorlezen is per definitie altijd een aanname. Daarom willen we je ontmoeten! Ondervinden of we een persoonlijke klik hebben, want dit is echt de basis van een goede samenwerking. En, we hopen dat jij hier net zo over denkt!


We kunnen je alvast vertellen dat de pitch plaats zal vinden op 15 februari tussen 13:00 uur en 17.00 uur op een externe en informele locatie in Enschede. Er is 1-op-2 tijd gereserveerd, zodat jij zeker te gelegenheid krijgt jezelf te laten zien. Het is erg belangrijk dat je ook daadwerkelijk kunt op deze dag en dat je op tijd komt, dus controleer dit even goed voordat je je aanmeldt. Kun je de 15e niet? Dan is er de Wildcard optie en die leggen we hieronder verder uit.


De best aansluitende kandidaten worden naar aanleiding van de pitch vervolgens op 22 februari tussen 13.00 en 17.00 uur op ons kantoor uitgenodigd voor een tweede gesprek. Het is tenslotte wel zo eerlijk dat je ook even kennis kunt komen maken met Team Speakup en een kijkje kunt nemen in ons mooie, industriële pand recht tegenover de Universiteit Twente. Als je bij deze laatste, zeer selecte groep zit, dan nemen we 60 minuten de tijd voor jou en al je vragen.


Tot slot kiezen we op vrijdag 24 februari aanstaande onze nieuwe collega, dus wellicht ben jij degene die superlekker het weekend ingaat mét die toffe, nieuwe job!


Ja? Heb je er zin in?
Heb je echt die aantoonbare en vereiste ervaring met marketingcommunicatie? En, ben je beschikbaar op de genoemde data?


Meld je dan aan voor de pitch op 8 februari 2017 om 13.00 uur
Maximaal 20 kandidaten krijgen dan de kans om persoonlijk kennis komen te maken. Iedere kandidaat krijgt 10 minuten om een korte maar onvergetelijke indruk achter te laten. Op een manier die bij jou past. Zorg wel dat je er op tijd bij bent op 8 februari om 13:00 uur om je aan te melden, want vol = echt vol.


Zit je bij de eerste 20 kandidaten?
Gefeliciteerd! Je ontvangt van ons een emailbericht voorzien van jouw tijdstip en een korte omschrijving van wat wij verwachten van jouw pitch. Ook ontvang je van ons de gekozen locatie waar jij jezelf aan ons komt presenteren.


Is de inschrijving vol of ben je echt niet beschikbaar op de aangegeven datum/tijd?

Kan gebeuren, snappen we! We bieden je daarom graag de mogelijkheid om op 15 februari - spontaan - tussen 17.00 uur en 18.00 uur persoonlijk je CV te komen langsbrengen Stuur hiervoor even een bericht naar hrm@speakup.nl en je ontvangt de locatie van ons retour. Je CV naar ons insturen heeft helaas geen zin, deze wordt niet behandeld. We willen je echt graag persoonlijk ontmoeten.


SAVE THE DATE! Inschrijving op 8 februari om 13:00 uur!


Zet het in je agenda, schrijf het op je hand of vraag je moeder/vader/vrienden om je dit te helpen onthouden. Voeg deze event-URL aan je bookmarks toe, zodat je snel kunt schakelen op de dag van inschrijving.
En, maak je geen zorgen, alleen wij kunnen zien dat jij je ingeschreven hebt voor deze job.


Meer informatie over ons bedrijf vind je op www.speakup.nl
We zien je snel!


Datum en tijd

Locatie

Locatie volgt na inschrijving per e-mail

Enschede

Netherlands

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen