Gratis

Inside Out B-Day

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Spaarneplein 2

2 Spaarneplein

2515 VK Den Haag

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Outside Inc. bestaat 5 jaar! Op 14 september nodigen wij jou uit om dit met ons te vieren. Samen met onze community hebben wij in de afgelopen jaren gewerkt aan het versnellen van innovatie en het vergroten van positieve impact door vernieuwers nieuw perspectief te geven. Ook is Outside Inc. sindskort een B Corp, dit vieren we ook graag op onze Inside Out B-Day. Wij kijken ernaar uit in de toekomst nog meer vernieuwers in organisaties te verbinden aan vernieuwers van buiten.

Op deze dag werpen verschillende sprekers licht op de toekomst van social intrapreneurship in Nederland. We stellen onszelf de vraag: Hoe gebruiken we in Nederland ‘Business as a force for good’? Daarnaast zijn er verschillende workshops waarin jijzelf met anderen uit onze community aan de slag kan met jullie sociale innovatie. Tot slot sluiten we feestelijk af met een hapje en een drankje.

De Outside Inc. Meetups worden drie keer per jaar georganiseerd, waarvan de Outside Inc. Day een dag is vol inspiratie, nieuwe perspectieven en uitdagende sprekers. Doel is om de diverse community rondom Outside Inc. te verbinden en co-creatie te versnellen.


Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Spaarneplein 2

2 Spaarneplein

2515 VK Den Haag

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen