INSIDEOUT- Things you let me feel

Venster Acties en details

Uitverkocht

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

ZIMIHC Theater Stefanus

2 Braziliëdreef

3563 CK Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Felicitas is een Duitse singer-songwriter en slaapkamerproducent gevestigd in Nederland.

Over dit evenement

Ze werd eind jaren negentig geboren en groeide op met goedkope 00's R&B-ballads zoals Ne-Yo's 'So Sick' en vrouwelijke rolmodellen als Beyoncé, waardoor ze een zesde zintuig ontwikkelde voor aanstekelijke pop sounds. Deze achtergrond, gecombineerd met latere ervaringen met hedendaagse, meer experimentele elektronische muziek, resulteert in een zeer eigen sound.

Met haar live performance ‘INSIDEOUT - things you let me feel’ op 28 juni wil ze haar publiek meenemen in de wereld van de intimiteit, pijn en vreugde van de liefde. Het is een elektronisch popconcert met synthesizerklanken en beats gecombineerd met intieme, vrouwelijke vocalen. Samen met Chris Vos, Stach Platenkamp en Konstantin Schreiber treedt ze op in de theaterzaal van ZIMIHC Stefanus, Utrecht.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

ZIMIHC Theater Stefanus

2 Braziliëdreef

3563 CK Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

{ _('Organizer Image')}

Organisator ZIMIHC theater Stefanus

Organisator van INSIDEOUT- Things you let me feel

 ZIMIHC theater Stefanus beschikt over een ruime theaterzaal van 800m2 die je helemaal zelf in kunt richten. De foyer is een sfeervolle overdekte patio met een grote bar. Er zijn 2 werkruimten beschikbaar ( 22m2), gratis WiFi, een kleedruimte, garderobe en een professionele keuken. Rondom het gebouw is voldoende gratis parkeergelegenheid.

 

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen