Inspiratie Evenement - Meer met Menicon

Venster Acties

Inspiratie Evenement - Meer met Menicon

Een inspirerende dag met leuke en interessante sprekers op het gebied van contactlenzen en oogzorg.

Door Menicon

Waar en wanneer

Datum en tijd

ma. 18 sep. 2023 09:30 - 17:30 CEST

Locatie

Flint Theater & Congressen 60 Coninckstraat 3811 WK Amersfoort Netherlands

Over dit evenement

  • 8 uren
  • eTicket voor mobiel

Op maandag 18 september 2023 organiseren wij het inspiratie event Meer met Menicon. Deze dag staat in het teken van inspirerende onderwerp over contactlenzen die morgen meteen kunnen worden toegepast in de praktijk.

Programma

In het programma schema vindt u informatie over de lezingen en workshops. Samen met onze collega's hebben we een inspirerend programma opgesteld met interne en externe sprekers. We beginnen de dag met Olympisch kampioen Harrie Lavreysen. Hij is al een aantal jaar enthousiaste drager van onze Miru daglenzen. En als knallende afsluiting Viktor Mids!

Workshops

Gedurende dag geven we ook leuke en interessante workshops. Deze workshops zijn optioneel en u dient zich tijdens het aanmelden direct in te schrijven. Er is plek voor 20 deelnemers per workshop. Dus schrijf u op tijd in! Je kunt de workshops toevoegen aan je bestelling nadat je ook een algemene toegangsticket heb geselecteerd.

Gratis toegang

De toegang voor dit evenement is gratis. We hanteren 'no show' kosten van 75 euro per persoon. Mocht u verhinderd zijn dient u zich voor maandag 18 september 10:00 uur af te melden via Eventbrite of via info@menicon.nl.

Over de organisator

Georganiseerd door
Menicon

Bij Menicon zijn we dag in dag uit bezig met lenzen. We ontwikkelen nieuwe lensdesigns. Deze lenzen produceren we in ons eigen laboratorium. We helpen klanten met vragen en zorgen dat er marketingmaterialen beschikbaar zijn om de consument kennis te laten maken met onze zichtoplossingen. De kennis die we tijdens ons werk opdoen delen we graag met u. Onze trainingen zijn bedoeld om u kennis te laten maken met onze producten en om verdieping te bieden zodat u alle producten op de beste manier kunt aanbieden aan uw klant.  

 

De trainingen en workshops zijn alleen bedoeld voor klanten van Menicon.

Inschrijving voor deelname is verplicht.

 

In verband met de maatregelen rondom COVID-19 zijn er voorlopig alleen Nachtlenzen Workshops gepland bij ons in Emmen in zeer kleine groepen (max. 8 personen).