Inspiratie ontbijt bij Stichting Studiezalen

Venster Acties

De verkoop sluit binnenkort

Inspiratie ontbijt bij Stichting Studiezalen

Kom gezellig ontbijten en laat je inspireren bij Stichting Studiezalen op 6 juni 2023 vanaf 08:30 uur.

Door Stichting Studiezalen

Waar en wanneer

Datum en tijd

di. 6 jun. 2023 08:30 - 10:30 CEST

Locatie

Amsterdam Nieuwe laan 34 1068 bz Amsterdam Netherlands

Agenda

8:15 AM

Inloop

8:30 AM

Start met welkom en ontbijtbuffet

8:40 AM

Introductie Stichting Studiezalen

9:00 AM

Interactief programma

9:30 AM

Rondleiding Fris supermarkt

9:45 AM

Interactie en verbinden

10:00 AM

Einde

Over dit evenement

  • 2 uren
  • eTicket voor mobiel

Ben je op zoek naar een manier om bij te dragen aan de samenleving waarin je leeft en/of werkt? Voel je dat je uit je bubbel moet stappen? Weet je niet waar je moet beginnen of kun je je niet binden aan een vast aantal uren, maar heb je de drang om een positieve impact te maken op de wereld om je heen?

Mover & Shaker van Stichting Studiezalen, Bojana Duovski nodigt je van harte uit voor een inspiratieontbijt op een van de locaties van Stichting Studiezalen.

Zijn kansengelijkheid en diversiteit en inclusie onderwerpen waar je aan zou willen bijdragen? Kom een kijkje nemen achter de schermen van onze stichting. Maak kennis met het werk dat we doen, bezoek de eerste gratis supermarkt ter wereld: FRIS, leer gelijkgestemden kennen en tegelijkertijd mensen die je in je dagelijks leven niet zo snel tegenkomt. Het programma is interactief en hopelijk raak je geïnspireerd om mee te doen aan onze missie: Een goede nachtrust voor elk kind.

Doe mee op dinsdag 6 juni om 8.30 uur op locatie Nieuwe laan 34, 1068 BZ in Amsterdam.

Meld je hier aan en neem gerust een collega, familielid of vriend mee. Het aantal plaatsen is beperkt. Als het evenement vol raakt, zullen we de datum van de volgende editie delen.

Over Studiezalen

Stichting Studiezalen is actief op 47 locaties in kwetsbare wijken van Amsterdam en Zaandam en ondersteunt 1.400 kinderen per week, 600+ studenten en 140+ gezinnen. We hacken de intergenerationele overdracht van armoede en kansenongelijkheid door een rustige en veilige plek, schoolwerkondersteuning, levenscoaching en positief perspectief te bieden. Onze stichting en oprichter Abdelhamid Idrissi hebben vele nationale en internationale onderscheidingen en erkenningen gekregen voor de visie en activiteiten van zijn integrale aanpak van kwetsbare wijken.

Veelgestelde vragen

Wat zijn de details van dit event?
Kan ik mijn auto in de buurt parkeren?

Over de organisator

Georganiseerd door
Stichting Studiezalen

Stichting Studiezalen biedt bewoners van kwetsbare wijken de kans, de ruimte en de begeleiding om hun talenten tot bloei te laten komen. Studiezalen doorbreekt intergenerationele overdracht van armoede en kansenongelijkheid door ruimte, huiswerkbegeleiding en life coaching te bieden. Zo maken we alle kwetsbare wijken in Nederland krachtig.

De verkoop sluit binnenkort