Inspiratiedag Energie & Duurzaamheid 2022 toegangsticket

Venster Acties en details

In verkoop op 1 jan. 2022 om 00:00
Herinnering

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

De Meent Bauerfeind

Terborchlaan 301

1816MH Alkmaar

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Op woensdag 9 maart 2022 vindt in de Meent Bauerfeind in Alkmaar de 2e editie plaats van de Inspiratiedag Energie & Duurzaamheid.

Over dit evenement

Deze dag wordt georganiseerd i.s.m. Gemeente Alkmaar en onze sponsoren om de verduurzaming in Noord-Holland te stimuleren.

De Inspiratiedag Energie & Duurzaamheid is het grootste evenement in Noord-Holland op het gebied van Energie en Duurzaamheid. Dit evenement inspireert ondernemers en consumenten om de energietransitie te versnellen, sneller te verduurzamen en circulair te gaan ondernemen. Wat kun je verwachten?

Tijdens deze dag maak je kennis met vernieuwingen op het gebied van verduurzaming en circulaire economie. De nieuwste innovaties, informatie over subsidies en inspirerende sprekers passeren de revue.

De dag is onderverdeeld in 4 onderdelen:

- De beursvloer heeft een binnen- en buitenruimte, die de hele dag door te bezoeken zijn. Hierop vindt u de nieuwste innovaties, kunt u zien wat uw mogelijkheden zijn als bedrijf of consument en kunt u informatie vinden over subsidies e.d.

- Het congres bestaat uit sprekers uit het bedrijfsleven, die zelf al ver zijn met verduurzamen en/of circulair ondernemen en die met u als ondernemer informatie delen over hun bevindingen en ervaringen hierover.

- De Scholen Challenge legt verbinding tussen middelbare scholieren en MBO studenten en de duurzame bedrijven in de regio. 300 leerlingen uit de regio zijn 2 maanden bezig geweest met een opdracht om een duurzaamheid uitdaging in de regio op te lossen. Tijdens de finale op 9 maart presenteren zij hun ideeën en komen zij in contact met de ondernemers op de beursvloer.

- De Werkzoekenden Arena is van 09.00 – 10.00 uur geopend voor werkzoekenden uit Noord-Holland. 20 werkgevers, die een stand op onze beursvloer hebben, krijgen ieder 5 minuten de tijd om de werkzoekenden te overtuigen om bij hun te komen werken.

We verwachten naar schatting 1500-2000 ondernemers, 1500 consumenten en 300 leerlingen/studenten op deze dag.

De congressessies zijn op inloop en vol = vol

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

De Meent Bauerfeind

Terborchlaan 301

1816MH Alkmaar

Netherlands

Kaart bekijken

Organisator Nederlandse Zaken

Organisator van Inspiratiedag Energie & Duurzaamheid 2022 toegangsticket

Nederlandse Zaken heeft tot doel om bedrijven, onderwijs en overheid bij elkaar te brengen en daarmee een katalysator te zijn voor de economie in Noord-Holland boven Amsterdam.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen