Inspiratiedag UNO-UMCG 2023

Venster Acties

De verkoop sluit binnenkort

Inspiratiedag UNO-UMCG 2023

Op donderdag 8 juni 2023 organiseren we voor jullie wederom een UNO- UMCG inspiratiedag. Kom je ook delen, leren en inspireren?

Door UNO-UMCG

Waar en wanneer

Datum en tijd

do. 8 jun. 2023 10:00 - 15:30 CEST

Locatie

Buitencentrum De Poort 12 Kloosterstraat 7963 AH Ruinen Netherlands

Over dit evenement

  • 5 uren 30 minuten
  • eTicket voor mobiel

Programma

Op het programma staan drie praktijkgerichte en interactieve sessies waarin we samen op verkenning gaan binnen de thema’s Wonen en Welzijn, Persoonsgerichte Zorg en Zorgtechnologie.

Wat zijn de nieuwste ontwikkelingen, welke onderzoeken vinden er plaats binnen deze thema’s en hoe gaan we er in de toekomst mee aan de slag? Daarbij is er in het bijzonder aandacht voor jouw rol als themagroeplid, WOC-lid of coördinator opleidingen.

De drie thema’s staan niet alleen op de politieke agenda, maar leven ook in de praktijk van jullie zorgorganisaties. De inspiratiedag vormt een mooie gelegenheid om met elkaar ervaringen uit te wisselen en te kijken en luisteren naar best practices.

Het inhoudelijke programma wordt omlijst met een lekkere lunch en energie-gevende activiteiten tussendoor.

Voor wie?

We hopen zoveel mogelijk mensen uit ons UNO-UMCG netwerk te verwelkomen. Neem vooral ook een collega uit je organisatie mee voor wie deze dag ook interessant kan zijn! Denk bijvoorbeeld aan een opleidingscoördinator, communicatieadviseur of een lid van de Wetenschapscommissie.

Over de organisator

Georganiseerd door
UNO-UMCG

Het Universitair Netwerk Ouderenzorg (UNO-UMCG) is een samenwerkingsverband tussen het UMCG en negentien ouderenzorgorganisaties in Noord- en Oost-Nederland.

De verkoop sluit binnenkort