Inspiratiemeeting - Samenwerking in sport - Limburgse gemeenten & platforms

Venster Acties

Inspiratiemeeting - Samenwerking in sport - Limburgse gemeenten & platforms

Onderwerp: Samenwerking in de sport met Limburgse gemeenten en (sporttak)platforms

Waar en wanneer

Datum en tijd

Locatie

Sportpark Vrijenbroek 61 Wittendijkweg 5912 PJ Venlo Netherlands

Kaart en routebeschrijving

Zo werkt het

Over dit evenement

Samenwerken in de sport om Limburgers in beweging te brengen; via breedtesport, voor talenten en toppers, maar ook met prachtige evenementen. Daarin vinden we elkaar.

Tijdens deze inspiratiemeeting presenteren we de mogelijkheden die drie sporttakplatforms (Limburg Athletics+, Limburg Handbal en Limburg Cycling) bieden en bespreken we met alle deelnemers welke behoefte gemeenten en uitvoeringsorganisaties sport hebben om goed samen te kunnen werken.

De meeting gaat door op een behoefte die door velen geuit is in eerdere sessies in Limburg om de samenwerking concreter vorm te geven, waaronder tijdens de door Team Limburg Sport georganiseerde sessies in juni 2022 waarin de sporttakplatforms zich ook op hoofdlijn hebben gepresenteerd. In navolging hiervan willen we nu in een vervolgsessie concreet met elkaar in overleg gaan over de behoeften en mogelijkheden van de gemeenten tot samenwerking.

Venlo.fit is de gastheer voor deze meeting en Limburg Sport ondersteunt het evenementen met hun kennis & expertise.

Meld je snel aan om jezelf van een plekje te verzekeren en de laatste info te ontvangen.

INFO

Op donderdag 29 september van 15.00 - 17.00 uur organiseren wij een fysieke meeting voor wethouders en ambtenaren sport, en professionals van gemeentelijke uitvoeringsorganisaties sport. Globaal staat centraal;

- welke mogelijkheden bieden de drie sporttakplatforms afzonderlijk aan gemeenten?

- welke behoefte en wensen hebben vertegenwoordigers van gemeenten, zowel op lokaal niveau als op regionaal en provinciaal niveau?

PROGRAMMA

1. introductie (10 min)

welkom, aanleiding, toelichting programma.

2. pitches (4 x 5 = 20 min)

Pitches aanbod sporttakplatforms aan gemeenten (Limburg Handbal, Limburg Cycling en Limburg Athletics+) en ervaringen/ideeen Venlo.fit met sport op lokaal niveau.

3. input verzamelen (30 min)

Aan de hand van 4 thema's verzamelen we input: "handbal", "wielersport" en "atletieksport" (verenigingen/aanbieders, onderwijs, talenten/topsport) en "sporttakoverstijgend".

4. bespreking opgehaalde input / verfijnen & concretiseren (50 min)

Op basis van de input bij 3. gaan we het gesprek aan om behoeftes te verfijnen/concretiseren richting duidelijke (mogelijke) vervolgstappen.

5. vervolgafspraken en afronding (10 min)

We zoomen uit; heeft de meeting opgeleverd wat we ervan hadden verwacht? En zijn de vervolgafspraken positief en voldoende duidelijk?

AANMELDEN

Om zeker te zijn van een plaats en om automatisch de laatste info te ontvangen kun je je aanmelden via de registratielink.

Aanmelden kan t/m 22 september via Eventbrite of per e-mail; info@limburgathleticsplus.com o.v.v. inspiratiemeeting 29 september. Heb je tips of wensen voor het programma? Laat het ons gerust weten.

Enkele dagen voor het evenement krijg je dan ook de laatste info toegestuurd.

Hopelijk tot dan!

Limburg Athletics+, Venlo.fit, Limburg Handbal, Limburg Cycling, Limburg Sport