Inspiratiemiddag: Meer zichtbaar, meer klanten

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Boshuis van Buitencentrum SBB

Terwisscha 6a

8426 SJ Applescha

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

MEER ZICHTBAAR, MEER (LEUKE) KLANTEN

Wat zou je ervan vinden als je meer leuke klanten zou krijgen, je meer plezier hebt en je bedrijf beter zou gaan lopen? Dat je alleen maar klanten krijgt die helemaal bij jou passen en van wie je blij wordt? Dé manier om dat voor elkaar te krijgen is zichtbaar zijn. Je authentieke zelf laten zien, zodat de doelgroep weet met wie ze te maken hebben.

Voor heel veel ondernemers is zichtbaarheid "een ding". En soms moet je daarvoor eerst wat hobbels overwinnen. Want het is spannend om zichtbaar te zijn. En hoe doe je dat dan, zodat het ook echt bij jou past. Daar gaan we vanmiddag mee aan de slag. Er kunnen foto's en filmpjes worden gemaakt (goed voor de zichtbaarheid!) en we komen letterlijk in beweging. Je zult ontdekken dat zichtbaar zijn leuk is als je helemaal jezelf kunt zijn. Maar bovenal dat het zorgt voor meer van die hele leuke klanten. Die klanten die écht bij je passen, die juist jij heel goed kunt helpen en van wie je energie krijgt.

Met behulp van de feedback van mij en de andere deelnemers zul je aan het eind van de middag een plan hebben hoe je meer zichtbaar kunt zijn voor toekomstige klanten.

Datum en tijd

Locatie

Boshuis van Buitencentrum SBB

Terwisscha 6a

8426 SJ Applescha

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen