Gratis

Inspiratiesessie #4: Ruud Veltenaar - van Ego naar Eco

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Poppodium Gebouw-T

96 Wilhelminaveld

4611 WJ Bergen op Zoom

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

INSPIRATIESESSIE #4: VAN EGO NAAR ECO
Dinsdag 11 december vindt de vierde inspiratiesessie plaats met Ruud Veltenaar. Als filosoof en TEDx spreker zet Ruud mensen aan het denken over hun eigen toekomst in een snel transformerende wereld. In deze context inspireert hij zijn publiek en stimuleert hij persoonlijk leiderschap, innovatief en sociaal ondernemerschap en authenticiteit. Nieuwe inzichten, dogma’s en belemmerende overtuigingen worden kritisch en feitelijk beschouwd. Met een heldere visie en duidelijke agenda voor de toekomst, houd hij zijn publiek een spiegel voor en creëert hij beweging en actie.

RUUD OMSCHRIJFT ZICHZELF ALS VOLGT:

Men noemt mij vaak een geboren spreker en een bevlogen trendwatcher. Ik studeerde filosofie aan de Sorbonne Université en de Columbia University in NYC en International Business Management aan Harvard. Mijn visie, inzichten en humoristische anekdotes zijn gebaseerd op meer dan 25 jaar ervaring als ondernemer en bestuurder bij bedrijven als McKinsey in de VS, Volmac, RAET, Wegener en Planet Internet. Tevens was ik een decennium lang chairman van een venture capitalist en investeerde ik in technologie bedrijven op alle continenten.


TRENDWATCHER EN FRISKIJKER

Als internationaal trendwatcher en friskijker bied ik duidelijkheid over de toekomst en hoop op een betere wereld. Een wereld op drift naar een volgende fase in onze beschaving. Mijn inspirerende masterlezingen, multimediale keynotes en interactieve colleges gaan over de megatrends en mondiale ontwikkelingen en de gevolgen hiervan voor onze welvaart en ons welzijn. Wat betekent dit voor ons werk en leven? Hoe ziet de wereld er uit in 2025? En wat voor soort leiderschap en ondernemerschap hebben we dan nodig?


FIJN OM OOK TE WETEN:

  • De lezingen vinden plaats in Gebouw-T, Wilhelminaveld 96 te Bergen op Zoom.

  • Wil je ook bij de deepdive van deze sessies zijn? Meld je dan aan de deepdive via: BoZbouwers

  • Voel je vrij om deze sessies te delen in je eigen netwerk!Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Poppodium Gebouw-T

96 Wilhelminaveld

4611 WJ Bergen op Zoom

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen