Inspiratiesessie: Disruptieve technologie in de bouw

Venster Acties

Inspiratiesessie: Disruptieve technologie in de bouw

De bouwsector staat in 2022 voor een kantelpunt. Is jouw organisatie klaar voor de innovatieve en technologische stroomversnelling?

Door HighQ

Waar en wanneer

Datum en tijd

Locatie

TechnoHUB Industrieweg 2b 3442 AE Woerden Netherlands

Kaart en routebeschrijving

Zo werkt het

Over dit evenement

Welkom bij dé exclusieve inspiratiesessie voor directeuren en eigenaren uit de bouw-, infra en installatie-sector die hun organisatie toekomstbestendig willen maken en houden.

Nieuwe technologieën hebben al vele sectoren ingrijpend veranderd. De komende decennia staat ook de bouwsector voor grote vernieuwing. Nieuwe bouwtechnieken, nieuwe manieren van onderhoud en nieuwe businessmodellen bieden enorme kansen voor bedrijven die hier tijdig op inspringen en is tegelijk een valkuil voor hen die hier niets mee doen.

Waarom je dit niet wilt missen:

  • Ontdek hoe je jouw organisatie toekomstbestendig maakt als het gaat om innovatief ondernemen
  • Ontmoet vakgenoten
  • Onder begeleiding van BI-expert Kristan Branger
  • Laat je inspireren door innovatie spreker en auteur Deborah Nas

Programma:

16:30 uur ⇥ Ontvangst in de Technohub Woerden

17:00 uur ⇥ Inspiratiesessie o.l.v. prof. Deborah Nas

18:00 uur ⇥ Eten / borrel & rondleiding in de Technohub

19:30 uur ⇥ Einde programma

Over Deborah Nas

Ondernemer en professor Deborah Nas schetst een vooruitblik op een fascinerende toekomst en legt uit waarom deze dichterbij is dan je wellicht denkt. Deborah Nas is actief als deeltijdprofessor aan de TU Delft, faculteit Industrieel Ontwerpen. Hierdoor heeft ze als geen ander inzicht in de laatste ontwikkelingen op het gebied van technologie en innovatiemethoden. Ze is gespecialiseerd in de opkomst van disruptieve technologieën, die de bouwsector zoals we die nu kennen voorgoed zullen veranderen. Deborah staat bekend als zeer inspirerende spreker en wij zijn dan ook verguld dat we haar hebben kunnen boeken.

De bijzondere locatie: De Technohub

De TechnoHUB is een prachtige opleidingslocatie die steeds meer jongeren aan zich weet te binden. Daarnaast speelt de TechnoHUB een belangrijke rol in leven lang leren en innovatie. In de TechnoHUB komen leren, werken en innoveren samen. www.technohub.nl

Adres: Industrieweg 2b; 3442 AE, Woerden

Gastheer: Kristan Branger, Managing Consultant en BI expert bij HighQ

Kristan is in dienst bij HighQ als informatie en procesconsultant en heeft zijn sporen verdiend in de accountancy en als manager Finance en BI van een bouwbedrijf. In de rol van Manager Finance & BI is hij verantwoordelijk geweest voor procesoptimalisatie en de algehele informatievoorziening. Op basis van deze ervaringen en met behulp van zijn medewerkers en keten partners, helpt Kristan nu opdrachtgevers van HighQ verder met de optimalisatie van processen en informatievoorziening.

Over HighQ

HighQ beweegt zich als kennispartner door verschillende branches. In dit licht deelt HighQ graag zijn kennis en inspireert branchegenoten. Onder andere door het organiseren van kennis- en inspiratiesessies voor branchegenoten in de regio.

Zien we jou woensdag 2 november om 17:00 uur aan de Industrieweg 2b in Woerden? Bestel hier je gratis kaarten.