Gratis

Inspiratiesessie HAN: Smart Industry

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

HAN Arnhem

Ruitenberglaan 31

6826 CC Arnhem

Netherlands

Kaart bekijken

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Neem een kijkje bij de Minor Smart Industry van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN)! Welke technologie is in opkomst en hoe heeft dit impact op de business? Kom meer te weten over de trends en ontwikkelingen van Smart Industry. Doe inspiratie op en wees klaar voor de toekomst. Heeft u een onderwerp waar u graag over wilt praten? Draag bij!

Tijdens de inspiratiesessies presenteren studenten, docenten en gastsprekers een onderwerp binnen het domein van Smart Industry. De sprekers kunnen zelf het thema uitkiezen. LET OP: deze uitnodiging is gericht aan externe partners van de Minor Smart Industry.

Als u als spreker wilt optreden, dan kunt u een e-mail sturen naar a.deveci@hotmail.nl met een beschrijving van het onderwerp en een bijlage of link naar documentatie (e.g. presentatie). Er is ruimte voor max. 4 sprekers (3 studenten en 1 docent of gastspreker), 30 minuten spreektijd en 15 minuten voor vragen per spreker.

6 oktober
De eerste inspiratiesessie vindt plaats op 6 oktober en zal worden gehouden in het Auditorium A-304, faculteitsgebouw Economie en Management. Het adres is: Ruitenberglaan 31, 6826 CC, Arnhem.

 • Gastspreker: Witek ten Hove over 'Data analyse & Machine learning'

14 november
De MSI komt samen met stagiairs en afstudeerders! Op deze dag vindt een gezamenlijk evenement plaats om externe partners, de MSI, stagiairs en afstudeerders met elkaar te verbinden.

Verschillende workshops worden aangeboden, waarbij actuele onderwerpen zoals Big Data en Fintech worden behandeld. Deze vinden tegelijkertijd plaats, waar u in twee ronden aan kunt deelnemen. Ten slotte vindt een borrel plaats om deze geweldige dag met elkaar na te praten.

De locatie is: Laan van scheut 10, 6525 EM, Nijmegen - Auditorium Faculteit Economie en Management (FEM). Ook in Nijmegen wordt er gezorgd voor vrije parkeergelegenheid.

Het programma is hieronder als volgt:

12:30 - Inloop Auditorium FEM
12:45 - Startbijeenkomst

13:00 - Workshops

 • WS HRM (lokaal F0.48)
 • WS Crypto (lokaal F0.50)
 • WS Big Data (lokaal F0.52)
 • WS Wijziging privacy (lokaal F0.54)

14:30 - Pauze
14:45 - Workshops

 • WS HRM (lokaal F0.48)
 • WS Crypto (lokaal F0.50)
 • WS Big Data (lokaal F0.52)
 • WS Wijziging privacy (lokaal F0.54)

16:15 - Borrel

1, 8, 15 en 22 december
Op deze dagen zal de zessie worden gehouden in D-301, faculteitsgebouw Economie en Management. Het adres is: Ruitenberglaan 31, 6826 CC, Arnhem.

 • Gastspreker 1 december: Kees van Mansom en Geert Rensen over 'Procesautomatisering & Robotisering'

 • Gastspreker 8 december: Arjen Kamphuis over 'Cyber Security'

 • Gastspreker 15 december: Maurice Verheesen over 'Free Software Foundation'

12 en 19 januari
De laatste twee sessies worden gehouden in D-301, faculteitsgebouw Economie en Management. Het adres is: Ruitenberglaan 31, 6826 CC, Arnhem.

Tot dan!


W. ten Hove & A. Deveci

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

HAN Arnhem

Ruitenberglaan 31

6826 CC Arnhem

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen