€ 39,95

Inspiratiesessie: 'Mensen in beweging!' |15 mei | EUR 39,95 (incl. BTW)

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Rotterdam Science Tower

Marconistraat 16

3029 AK Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement
Inspiratiesessie: ‘Mensen in beweging!’ Wat werkt er goed in de praktijk & welke rol speelt het gebruik van data hierbij?

Over dit evenement

Voor wie?

Ben jij vanuit jouw vak bezig met het duurzaam in beweging brengen én houden van mensen in organisaties?

Zoek jij hierin voortdurend naar de dingen die werken en manieren om de relevantie en business case beter en steviger vorm te geven aan de directietafel?

Geloof jij dat wij samen meer weten dan jij alleen en ben je daarom voortdurend op zoek naar duurzame verbindingen met andere professionals?

Dan kan het zomaar leuk en inspirerend voor je zijn om deel te nemen!

Waarom dit thema?

Het duurzaam in beweging brengen én houden van mensen in organisaties is waar wij het voortdurend over hebben en over lezen. Iets waarvan wij weten dat dit keihard nodig is! Wie heeft de ‘magic approach’ en bestaat deze eigenlijk wel?

Ons idee? Laten wij delen. Elkaar inspireren. Onze denkkracht bundelen én elkaar verder helpen. Om vervolgens met concrete ideeën en nieuwe ontmoetingen huiswaarts keren.

Zin in?

Graag stellen we onze toffe sprekers voor!

1. Carolien van Blitterswijk

Projectmanager en Adviseur Duurzame Inzetbaarheid bij AWVN.

AWVN is de belangenbehartiger van werkgevend Nederland. Voor ruim 750 aangesloten bedrijven met zo’n vijf miljoen werknemers in dienst.

Dagelijks spreekt Carolien met directieteams en HR specialisten over Duurzame Inzetbaarheid. Bevlogen is ze ook over de data kant van dit onderwerp. Meten, effecten kunnen zien en de ‘businesscase’ onder investeringen en interventies kunnen uitleggen helpt enorm. In de praktijk ziet Carolien dat de data kant door veel organisaties nog niet (optimaal) wordt benut. Zij neemt ons mee in de vraag ‘Hoe maak ik meer gebruik van data ter versteviging van de business case in mijn organisatie? En voorziet ons van concrete en bruikbare tips.

2. Sietske van Rossum

Programmamanager Duurzame Inzetbaarheid bij de RET in Rotterdam

De RET is hét dynamische openbaar vervoer bedrijf van de regio Rotterdam en werkgever voor ruim 3000 medewerkers.

Sietske geeft leiding aan het programma Duurzame Inzetbaarheid binnen de RET. Projecten die gericht zijn op het realiseren van combi-functies, gezondere roosters, het verhogen van vitaliteit en meer mogelijkheden voor loopbaanontwikkeling. Hiernaast stimuleert én organiseert ze sectorale samenwerkingsverbanden en geeft ze workshops en masterclasses over dit thema. Sietske deelt haar ervaringen met ons. De stappen die de RET de afgelopen jaren gezet heeft, de dingen die hierin wel en niet werken en het perspectief waar ze samen met haar collega’s naar toe werkt.

3. Ruud van Wingerden

Directeur / Eigenaar Binnenstebuiten groei & ontwikkeling

Ontwikkelpartner voor mens en bedrijf in veranderende tijden. Met een breed scala aan opdrachtgevers heeft dit bureau veel waardevolle expertise in huis.

Ruud is een bevlogen vakman die in co-creatie met organisaties al jaren beweging en groei realiseert. Als ‘Professioneel Treiteraart’ zal hij ons met zijn onvervalste Rotterdamse humor en luchtigheid deelgenoot maken van de door hem opgedane inzichten.

We sluiten de middag af met een gezamenlijke borrel. Er is gedurende de middag voldoende ruimte en tijd andere deelnemers te ontmoeten en te spreken.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Rotterdam Science Tower

Marconistraat 16

3029 AK Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen