Inspiratiesessie  - van Capo tot CEO – leerzame inzichten van de maffia

Inspiratiesessie - van Capo tot CEO – leerzame inzichten van de maffia

Venster Acties en details

Gratis

Datum en tijd

Locatie

Creative Valley UCS

32 Stationsplein

3511 ED Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Inspiratie sessie schrijver Jan-Joost Kroon, Van Capo tot CEO – leerzame inzichten van de maffia -

Over dit evenement

Ciao a tutti,

“I’m gonna make him an offer he can’t refuse….”

Don Vito Corleone - 1972

Dinsdag 20 september zal Jan-Joost Kroon, schrijver van het succesvolle management boek Van Capo tot CEO – leerzame inzichten van de maffia, bij ons een lezing geven.

Jan-Joost is van jongs af aan gefascineerd door de maffia en heeft deze interesse zijn hele leven gehouden. Gecombineerd met zijn bedrijfskundige achtergrond en werk als organisatieadviseur zag hij voldoende inzichten van de maffia waar 'normale' bedrijven nog iets van kunnen leren.

Het onderwerp wat Jan-Joost aansnijdt is uniek: de bedrijfsvoering van een bekende Italiaanse multinational vergelijken met je eigen organisatie. Zijn verhaal is op alle fronten anders en vernieuwend. Kijk, luister en leer vanuit een heel ander perspectief en laat je verrassen.

Maar er is meer, veel meer! Zoals de hechte maffiafamilies uit Sicilië en Napels samen een feestje vieren met lekker eten en een goed glas wijn, volgen wij graag hun voorbeeld.

Laat je meenemen door een inspirerend verhaal, sluit je aan bij onze ‘sagra’ en proost met bekende en nieuwe relaties op het goede Italiaanse leven.

Programma:

17:00 – inloop

17:30 – lezing Jan-Joost

18:30 – start diner ( indien gewenst)

20:00 – netwerkborrel

21:00 – einde

Van het verhaal van Jan-Joost kan je gratis genieten.

Wil je onder het genot van heerlijke wijnen en een mooi Italiaans diner onze community en het netwerk beter leren kennen? Dan bedragen € 69,- per persoon

Dit kan ter plekke betaald worden. Een factuur ontvangen in mogelijk!

A presto!

Delen met vrienden