€ 42

Inspiratiesessie voor Werkgeluk: Visie & Kernwaarden + Reputatie & Merk

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Utrecht (Locatie nader te bepalen)

Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

*Ben je klant of partner van 2DAYSMOOD? Vergeet dan niet je kortingscode op te vragen via info@2daysmood.nl.

2DAYSMOOD organiseert inspiratiesessies voor het strategisch meten en verbeteren van werkgeluk en medewerkersbetrokkenheid. Want positieve, productieve en presterende medewerkers willen we allemaal toch?

Tijdens deze sessies inspireren wij directeuren, HR professionals en teamleiders met de nieuwste wetenschappelijke inzichten en slimste praktijkvoorbeelden. Het 2DAYSMOOD team bezit expertise en meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van Organisatiepsychologie, HR, Veranderkunde en Werkgeluk. Met onze kennis en tools, en met elkaars ervaringen kunnen onze klanten een positief en aantrekkelijk werkklimaat ontwikkelen.


Op dinsdag 15 oktober behandelen we de onderwerpen 'Visie & Kernwaarden' en 'Reputatie & Merk'.

Beide thema's zijn in onderzoek van 2DAYSMOOD en de Universiteit van Utrecht geïdentificeerd als essentiële drijfveren van betrokkenheid en werkgeluk. In totaal zijn er 15 drijfveren die invloed hebben op hoe medewerkers hun werk en werkomgeving ervaren. Ze zijn verwerkt in het Employee Happiness Model van 2DAYSMOOD.


Wat neem je mee uit deze inspiratiesessie?

  • Wat zijn best practices voor het verdienen van een goede werkgeversreputatie?

  • Hoe creëer jij (samen met je medewerkers) een merk waar de wereld respect voor heeft?

  • Op welke manier krijg je medewerkers enthousiast om kernwaarden elke dag na te leven?

  • Hoe kun je jouw visie en kernwaarden inzetten voor het aantrekken van passend personeel?


Drijfveer Visie & Kernwaarden

De visie schetst een beeld van wat de organisatie wil bereiken in de toekomst. Waarom bestaan we? En wie willen we worden? Een goede visie inspireert medewerkers, geeft ze richting en geeft ze het gevoel onderdeel te zijn van iets belangrijks. Met een ambitieuze en herkenbare visie speel je in op dat stukje zingeving waar de moderne professional (millennial) tegenwoordig zo druk naar op zoek is.

Daarnaast zijn kernwaarden cruciaal voor de identiteit van de organisatie. Ze beschrijven je begeerde bedrijfscultuur. Middels kernwaarden kunnen medewerkers zich identificeren met de organisatie. Dit heeft grote invloed op de motivatie en betrokkenheid van je mensen.

Onze ervaring leert dat de visie en kernwaarden door directie en teamleiders vaak nog niet optimaal toegepast worden. Een gemiste kans om impact te maken op de betrokkenheid in de organisatie!


Drijfveer Reputatie & Merk

Hoe denken je huidige klanten, leveranciers en medewerkers over jouw organisatie? Of net zo belangrijk, je toekomstige klanten, leveranciers en medewerkers? Misschien heb jij kernwaarden als ‘innovatief’, ‘klantgericht’ en ‘betrouwbaar’, maar wordt jouw bedrijf intern en extern ook geassocieerd met deze begrippen?

Hoe is de reputatie van jouw bedrijf op dit moment? Op organisatieniveau in de pers of persoonsgebonden op social media. Heb je een doel m.b.t. je werkgeversreputatie? Misschien wil je wel uitblinken als maatschappelijk betrokken organisatie om daarmee het juiste personeel aan te trekken.

Al deze zaken zijn belangrijke thema’s voor het werkgeluk van jouw medewerkers. Je wil natuurlijk dat ze met trots voor het bedrijf werken, en dat willen zij ook. Een slechte externe reputatie heeft beslist invloed op hoe (toekomstige) medewerkers hun werk ervaren en of ze als ambassadeurs de reputatie van je bedrijf hoog houden.


Ook deze sessie zal er weer een tweede expert op dit gebied aansluiten!


Reserveer je plek
Voor deze inpiratiesessie geven wij naast onze klanten, enkele plekken vrij aan externe directeuren en (HR) managers. Wil jij je ook in deze onderwerpen verdiepen, of ben je hier misschien al mee bezig? Sluit dan aan bij onze sessie en laat je inspireren door gelijkgestemde professionals.

*Ben je klant bij ons? Geef dan bij het bestellen eerst de promotiecode in die je hebt gekregen per mail. Je gratis ticket wordt dan zichtbaar.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Utrecht (Locatie nader te bepalen)

Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen