Gratis

Inspiratieworkshop | Delegation Poker

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Online evenement

Beschrijving van het evenement
Speel het spel van taken verdelen en verantwoordelijkheden uit handen geven tussen leidinggevende en team.

Over dit evenement

Delegation poker

Taken verdelen en verantwoordelijkheden uit handen geven blijft een lastig spel tussen iedere leidinggevende en zijn of haar team.

Delegeren blijft lastig. Hoe voorkom je dat er onduidelijkheid ontstaat en er gaten vallen wanneer je deze delegeert? Hoe zorg je er voor dat het voor iedereen duidelijk is welke beslissingen zijn gedelegeerd en hoe ver de bijbehorende verantwoordelijkheid reikt? Met deze variant op planningspoker zoek je samen het punt op waarbij iedereen zich comfortabel genoeg voelt en ontstaat een discussie over de bevoegdheden met als doel: een gezamenlijk beeld krijgen over de verdeling van verantwoordelijkheden tussen leidinggevende en team.

Wat kan je verwachten?

Let op: Verwacht je een serieuze webinar, dan zit je hier verkeerd! Bij deze workshop gaan we op spelende wijze oefenen met interactieve werkvormen en word je aan het werk gezet.

Wij delen onze tips over teamwork en oefenen direct met bruikbare werkvormen. Deze werkvormen zijn zowel geschikt voor virtueel als op de werkvloer. Na de sessie kan jij deze direct zelf toepassen in je eigen team(s). Het wordt een interactieve sessie, jouw vragen en eigen inbreng zijn ook van harte welkom!

Hoe kan je je aanmelden?

Aanmelden doe je via deze pagina:

https://lagant.eu/lagant_workshops/mensen-kunnen-niet-schatten/

Kies de datum die jou het beste schikt en schrijf je in! Je ontvangt dan een uitnodiging met verdere informatie via de mail.

Hoe wordt de workshop gefaciliteerd?

Dit is een virtuele workshop van max. 1,5 uur die plaats zal vinden via Zoom. Je hoeft Zoom niet te downloaden om er gebruik van te maken, er zijn ook geen kosten aan verbonden als deelnemer.

Hoe kan je je voorbereiden?

Zorg ervoor dat je van te voren wat lekkers te drinken hebt gepakt, een stabiele internetverbinding hebt en zet de nodige afleiding zo mogelijk uit, zoals telefoon, mail, kinderen etc.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Online evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen