€ 57

Inspiratieworkshop Life Planning

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Dordrecht

Zuidendijk 211c

3312 CV Dordrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Creëer het leven dat bij bij je past door je dromen en doelen te verbinden met jouw financieel kernverhaal.

Over dit evenement

Herken je dat, dat je twijfelt? Dat je niet goed weet wie je bent en wat je wilt? Dat je dingen anders wilt doen, maar niet weet waar te beginnen? Dat je het gevoel hebt niet anders te kunnen omdat je geldsituatie dit niet toelaat?

Stel je wint morgen de staatsloterij wint, zou je het dan allemaal anders doen? Zou je….

– ……..je baan opzeggen?

– ……..je leven anders inrichten?

– ……..een wereldreis maken?

– …………?

Denk je dat (meer) geld de oplossing is van jouw problemen? Je bent niet de enige. Veel mensen verwarren geld met vrijheid. Natuurlijk, geld is gemakkelijk en geeft het mogelijkheden. Maar echte vrijheid zit van binnen, in jezelf. Je kunt alleen vrij zijn als je jezelf toestaat om vrij te zijn.

Juist door geld belangrijker te maken dan je leven en jezelf ondergeschikt aan geld te maken, zet je jezelf vast. Je berust je in de situatie zoals die is. Je blijft doen wat je altijd doet. Ook al geeft dit je geen voldoening. Ondertussen blijf je hopen op een loonsverhoging, de jackpot of andere financiële meevaller.

Je hoopt en wacht tot er iets in je situatie verandert. Ik draai het graag om. Ik kijk naar binnen, naar mijzelf, in plaats van naar buiten. Dit doe ik door op een frisse en kritische manier naar mijn situatie te kijken. Wat voel ik? Wat ervaar ik? Welke gedachten heb ik erover? Zijn dit helpende of beperkende gedachten. Zijn ze juist? Maar ook door te onderzoeken wat IK kan doen om tot de gewenste verandering te komen. Dit begint door eerst helder te krijgen wat je wil bereiken. Maar ook door te weten wat echt belangrijk voor je is.

Op deze manier kun je geld verbinden aan je doelen en hartenwensen. Met als resultaat dat Je innerlijke, persoonlijke drijfveren leidend worden. Niet je financiële situatie.

Dit is precies waar Flow Life Planning je mee kan helpen en inspireren. Of je nu vast zit in je werk, strubbelingen ervaart binnen je relatie, bewuster met geld wilt omgaan of op zoek bent naar een zinvoller leven, Life Planning zorgt voor helderheid en een praktisch plan om de gewenste verandering te realiseren.

Ben jij nieuwsgierig van Life Planning voor jou kan betekenen? Meld je dan nu aan voor de inspiratieworkshop Life Planning.

Inhoud van de workshop

Dit ga je leren

  • Je ontdekt hoe je geld kunt gebruiken om inzicht te krijgen in je energiebronnen en energielekken.
  • Je krijg inzicht in je financieel kernverhaal.
  • Je onderzoekt welke invloed jouw financieel kernverhaal heeft op jouw leven aan de hand van de thema’s werk, relaties, zingeving, financiën en plezier.
  • Je leert wat het verschil is tussen hartenwensen en ‘gewone’ wensen.
  • Je ontdekt hoe je van binnenuit je leven kunt vormgeven.
  • Je leert wat Life Planning is en ontdekt de meerwaarde ervan op je leven.

Waar en wanneer

Dordrecht, zaterdag 25 mei van 13:00 tot 17:00 uur

Kosten

€ 57,- inclusief BTW.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Dordrecht

Zuidendijk 211c

3312 CV Dordrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen