Gratis

Inspiration Day: High performance at work

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

LIving Tomorrow

Indringingsweg 1

1800 Vilvoorde

Belgium

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Bright Plus Inspiration Day

High Performance at work : "GREATNESS begins beyond your comfort zone"

Als manager moet je je comfortzone durven verlaten. Goed leiderschap is gebaat bij out-of-the-box-denken. Cedric Dumont leert u hoe dat kan, want niemand tast meer de grenzen af van wat mogelijk is dan hij. In zijn keynotes, seminaries en trainingsprogramma’s gebruikt Cedric technieken uit extreme sporten en de prestatie psychologie om te leren focussen en berekende risico’s durven nemen. Met zijn inzicht en ervaring leert Cedric hoe managers hun mensen beter kunnen motiveren, nauwer leren samenwerken en open staan voor verandering.

Hij werkt onder meer rond drie peilers - de zogenaamde “power skills” - : Mindset, Focus en Trust. Met deze kernwoorden ontwikkelde Cedric een methode waardoor werknemers beter presteren, makkelijker kunnen omgaan met verandering en een goeie balans vinden tussen werk/privé.

Over Cedric Dumont

Cedric Dumont is een pionier in het basejumpen en het vliegen met een wingsuit. Hij is sinds 2000 lid van het RedBull team. Met dit team reisde Cedric heel de wereld rond om op zoek te gaan naar nieuwe uitdagingen. Maar zijn eerste uitdaging begon toen hij ging studeren. In plaats van in België te studeren koos hij voor New York, Amerika. Cedric koos voor de studie “high performance psychology”. Na zijn studie ging hij zijn tijd verdelen tussen het leiden van expedities, vliegen, spreken, schrijven en consulting voor topsporters en grote bedrijven over heel de wereld. Dankzij de vele ervaringen spreekt hij vloeiend Frans, Engels, Nederlands, Duits en Spaans

Zijn programma’s-op-maat leiden tot duurzame en concrete resultaten. Ze bieden bedrijfsleiders en personeelsleden een nieuwe kijk op productie, innovatie en succes. Al meer dan tien jaar adviseert Cedric Dumont organisaties als Microsoft, Le Pain Quotidien US, SPIN NY, PWC, Ogone, The House of Marketing, Belgacom, ERGO, Spadel, Bpost, Econocom, J.Cortes en The Young Presidents Organization.

Meer informatie op www.cedricdumont.com

Benieuwd?

Samen met een collega kan u zich laten inspireren door het verhaal van Cedric.

Wees er snel bij. De plaatsen zijn beperkt!


Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

LIving Tomorrow

Indringingsweg 1

1800 Vilvoorde

Belgium

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen