Gratis

Inspiration Day: Mentaal Kapitaal

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

LITC

p/a Nike Europese Logistieke Campus

Nikelaan 1

2430 Laakdal

Belgium

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Secretary Plus Inspiration Day

Hoe zorg je ervoor dat je brein niet de hele tijd onder druk staat? Elke Geraerts spreekt over het belang van een veerkrachtige organisatie en legt tijdens deze boeiende ontbijtsessie uit hoe je meer grip kan krijgen op de veerkracht en energie van jezelf en je medewerkers. Elke geeft aan dat het versterken van het brein leidt tot een verhoging van de mentale veerkracht en medewerkers weerbaarder maakt tegen de stressvolle uitdagingen van deze tijd.

Over de sessie

Tijdens deze lezing leer je wat de belangrijkste componenten zijn van mentale veerkracht en hoe je de energiebronnen in je organisatie kan detecteren en stimuleren. Deze keynote is niet alleen het perfecte antigif tegen burn-out, maar ook een eyeopener die duidelijk maakt dat investeren in veerkracht leidt tot meer productiviteit en geluk.

Leer op een interactieve wijze meer over hoe je focust, hoe je stressvolle gedachten controleert, en zet je eerste stappen als optimist!

Over Elke Geraerts

Elke Geraerts wist het al van jongs af aan: ze wilt mensen helpen. Dus ging ze psychologie studeren. Ondertussen is ze doctor in de psychologie en bekleedde ze verschillende academische posities bij universiteiten van Harvard, St. Andrews, Maastricht en Rotterdam. Getriggerd door haar wetenschappelijke inzichten over mentale veerkracht, startte ze met Pia Buysse het bedrijf Better Minds at Work. Deze consultancy richt zich op het verhogen van mentale weerbaarheid van medewerkers en bestaat inmiddels uit een dertigtal psychologen, artsen en consultants.

Meer informatie op www.elkegeraerts.com

Benieuwd?

Samen met een collega kan u zich laten inspireren door het verhaal van Elke.

Wees er snel bij. De plaatsen zijn beperkt!


Veelgestelde vragen

Wat zijn de parkeermogelijkheden voor het evenement?

LITC ligt in Nike’s Europese Logistiek Campus in Laakdal, aan de autosnelweg E313 Antwerpen-Hasselt (afrit 24 ‘Geel-Oost’ vanuit het westen, afrit 25 ‘Ham’ vanuit het oosten) en het Albertkanaal. Bezoekers van LITC kunnen gebruik maken van de bezoekers- of personeelsparking van Nike.

Hoe kan ik de organisator bereiken als ik vragen heb?

Bij vragen kunt u steeds contact opnemen met Secretary Plus op 02/255 77 80 of via marketing@secretary-plus.be.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

LITC

p/a Nike Europese Logistieke Campus

Nikelaan 1

2430 Laakdal

Belgium

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen