Inspire & Connect | 6 november

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Fletcher De Kalkovens

Havenstraat 311

1271 GD Huizen

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Inspire & Connect, voor freelance sales en marketing professionals

Over dit evenement

Tijdens deze Inspire & Connect gaan we het helemaal anders doen. Op 6 november staat het onderdeel ‘connecting’ nóg meer centraal en is er meer tijd om te eten en borrelen met andere freelancers. Er zullen 3 inhoudelijke sessies van 1,5 uur tegelijkertijd plaatsvinden. Dus één (langere) sessie in plaats van twee met meer tijd om de diepte in te gaan middels Q&A en onderlinge discussies. Jij kiest welk onderwerp je het interessant vindt!

Er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Reserveer daarom nu gelijk jouw gratis ticket!

Elke Inspire & Connect start met een diner en een korte voorstelronde. De perfecte manier voor opdrachtgevers en freelancers om elkaar te leren kennen. Daarna is het woord aan de sprekers die je, met leerzame praktijkvoorbeelden, vertellen over hun ervaringen en de nieuwste ontwikkelingen. We sluiten de avond af met een gezellige borrel, waarbij er voldoende gelegenheid is om vragen te stellen en nog even na te praten.

Dit ga je meemaken tijdens deze Inspire & Connect

Er zullen 3 inhoudelijke sessies van 1,5 uur tegelijkertijd plaatsvinden. Jij kiest zelf één onderwerp dat jouw interesse heeft gewekt!

Thema 1: Uriel Ballast Adhouse7 over Feedmarketing

Uriel Ballast is een ware feed goeroe. Hij snapt dat je tegenwoordig veel moet investeren om klanten te verleiden je product te kopen. Een bezoekje op een vergelijkingssite, een speurtocht op Beslist.nl om het vervolgens op bol.com aan te schaffen… Welke advertentie heeft de klant nu echt over de streep getrokken? En wat heeft deze conversie nu echt gekost? Uriel geeft jou inzicht met behulp van feedmarketing.

Thema 2: LinkedIn training voor Freelancers van Dolf Kos.

Dolf Kos is Senior Online Marketeer, oprichter van Sales Marketing Group en een echte LinkedIn goeroe. Hij coacht de partners van SMG met als doel hen nog succesvoller te laten ondernemen. Na deze sessie weet je hoe je LinkedIn het beste kan inzetten om opdrachten te scoren en je netwerk warm te houden!

Thema 3: Hoe content de klantreis stimuleert. (round the table sessie)

We hebben allemaal dezelfde termen gehoord bij het beschrijven van het proces dat klanten ervaren bij het converteren naar een lead of verkoop: Customer journey, Buyer’s journey, Sales funnel, Marketing funnel etc. Prachtige modewoorden. Maar hoe zet je content nu echt in om autoriteit te claimen? Een inhoudelijke case met genoeg ruimte voor Q&A en onderlinge discussies.

Datum en tijd

Locatie

Fletcher De Kalkovens

Havenstraat 311

1271 GD Huizen

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen