Inspire & Connect LIVE | 27 oktober | Excelleren als freelancer

Venster Acties en details

Verkoop beëindigd

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Online evenement

Beschrijving van het evenement
Inspire & Connect, voor freelance sales en marketing professionals

Over dit evenement

Wil jij excelleren en je blijven ontwikkelen als freelancer?

Ben jij al freelancer of misschien overweeg je te gaan freelancen? En is marketing je passie? Dan is de Sales Marketing Group misschien iets voor jou!De Sales Marketing Group (SMG) is een sterk freelancerscollectief van sales- en marketing professionals waarbij samenwerken, leren van elkaar en specialisaties centraal staan. Hiermee kunnen wij bedrijven, maar ook agencies en recruitmentbureaus een hoogwaardige dienstverlening kunnen bieden.De Sales Marketing Group wil jou als freelancer laten excelleren in datgene wat je leuk vindt om te doen. De SMG biedt freelancers de mogelijkheid om de voordelen van het ondernemerschap met samenwerken met anderen, kennis delen en uitdagende opdrachten voor verschillende bedrijven. Je kunt werken wanneer waar en hoeveel je wilt. Daardoor heb je de ultieme vrijheid om je werk zo in te delen zoals jij dit graag wilt.

Waarom deze kennissessie?

We voelen het gemis van de Inspire & Connect events die we voor het begin van de corona crisis maandelijks organiseerden in Huizen. De Inspire & Connects waren altijd een ideale mogelijkheid voor freelancers om kennis op te doen dankzij de vele gastsprekers die we hebben uitgenodigd en te netwerken met andere ondernemers, recruiters en partners van de Sales Marketing Group. Dit leidde vaak weer tot nieuwe samenwerkingsverbanden en veel freelancers zijn dankzij deze events verder gegroeid.

Met deze online kennissessie willen we op een online manier freelancers en partners samenbrengen om te netwerken en om elkaar naar een hoger niveau te tillen. Je hebt de mogelijkheid om vragen te stellen en discussies aan te gaan over freelancen, zelfstandig ondernemerschap, personal branding, facturabiliteit en nog veel meer wat je te binnenschiet, aan alle partners van de SMG die tijdens deze sessie aanwezig zijn.

Resultaat van de kennissessie

Na deze sessie heb je geleerd:

• Wat de kracht is van een netwerkcollectief,

• Wat de SMG voor jou kan betekenen,

• Hoe jij als freelancer jezelf kan ontwikkelen zowel vakinhoudelijk als persoonlijk,

• Hoe je opdrachten krijgt tegen betere condities.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Online evenement

{ _('Organizer Image')}

Organisator SalesMarketingGroup

Organisator van Inspire & Connect LIVE | 27 oktober | Excelleren als freelancer

De Sales Marketing Group bestaat uit een gedreven groep zelfstandige sales en (online) marketingprofessionals. Freelancers ontvangen coaching en kennis om nog succesvoller te worden. Samen als partners en toch zelfstandig werken aan uitdagende opdrachten!

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen