Inspire & connect | Special voor startende freelancers

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Fletcher De Kalkovens

Havenstraat 311

1271 GD Huizen

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Donderdag 5 september is er een unieke Inspire & Connect. Het veelgevraagde en actuele thema ‘Agile’ komt aan bod en speciaal voor marketing professionals die hun freelance carrière een boost willen geven is er een extra voorprogramma!

Tijdens deze Inspire & Connect kun je behalve kennis vergaren ook naar hartenlust netwerken met andere freelance vakgenoten, SMG-partners en opdrachtgevers.

Inspire & Connect

Sessie 1: LinkedIn training met Dolf Kos

De avond wordt afgetrapt met een LinkedIn-traing van Dolf Kos. Met als doel van de sessie: de startperiode voor freelance marketeers een stukje makkelijker maken. Je begrijpt hoe je beter vindbaar wordt voor opdrachtgevers en recruiters die jou zoeken!

Sessie 2: ‘Is Agile een hype?’ met Hans Gremmen

Veel organisaties bevinden zich in een Agile Transformatie, soms vindt tegelijkertijd ook een digitale transformatie plaats. Maar wat houdt Agile in, wat zijn de onderliggende principes? Wat levert Agile op of gaat het om een hype die weer overwaait? Wat is de impact in een organisatie en wat kunnen we roepen over de betekenis van Agile voor sales en marketing professionals?

Op een interactieve manier en met voorbeelden uit de praktijk neemt Hans Gremmen ons mee in dit actuele thema.

Sessie 3: Social Campaigns met Riff

Deze sessie wordt gegeven door Femke Hendriks.

Wie zijn de sprekers?

Dolf Kos Hans Grimmen spreker SMG I&C

Dolf Kos is Senior Online Marketeer en oprichter van Sales Marketing Group. Hij coachet de partners van SMG met als doel hen nog succesvoler te laten ondernemen. Hij is een gedreven ondernemer, die meerdere bedrijven heeft opgebouwd, overal kansen ziet en kansen grijpt.

Hans Grimmen is Agile & Lean Coach
bij Wemanity en heeft diverse organisaties begeleid in hun transformatie. Momenteel is hij hoofdzakelijk actief als Agile Transformatie coach bij VodafoneZiggo. Hans ziet dat organisaties meer behoefte hebben aan professionals die via de fundamentele principes van Agile het verschil maken en niet de scrum toolheads.


Planning

Het programma bestaat uit twee delen. Tijdens het registreren geef je jouw aanwezigheid aan.

Deel 1.
17.00 – 18.00 | LinkedIn training door Dolf Kos

Deel 2
18.00 – 18.45 | Diner
18.45 – 19.00 | Voorstelronde
19.00 – 19.50 | Hans Grimmen over Agile
19.50 – 20.05 |Pauze
20.05 – 20.55 | Riff met Social Campaigns
20.55 – 22.00 | Afsluiting + Borreltime!

Locatie

Inspire & Connect vindt deze keer plaats op het kantoor van Castelein & Basmaci Accountant | Adviseurs, Huizermaatweg 600, in Huizen.

Toegang

Gratis

Inspiratie Kennis Netwerk

Elke Inspire & Connect start met een diner en een korte voorstelronde. De perfecte manier voor opdrachtgevers en freelancers om elkaar te leren kennen. Daarna is het woord aan de sprekers die je, met leerzame praktijkvoorbeelden, vertellen over hun ervaringen en de nieuwste ontwikkelingen. We sluiten de avond af met een gezellige borrel, waarbij er voldoende gelegenheid is om vragen te stellen en nog even na te praten.


Recensies

“Allemaal leuke, slimme mensen in mijn vakgebied ontmoet, nieuwe connecties gemaakt en ook nog eens geleerd over de toekomst van marketing die alleen maar slimmer, beter en gaver wordt.” Kim Vleeshouwers


Belangrijk!

No Show Fee
Wij hanteren een no-show fee voor de (gratis) Inspire & Connect aanmelders. Mocht je onverhoopt niet aanwezig kunnen zijn, annuleer dan je gratis ticket of stuur een e-mail naar info@salesmarketinggroup.nl. Kosteloos annuleren kan tot 48 uur voor aanvang van het evenement. Hierna hanteren we de no-show fee van € 50,-.

Toegang
Toegang tot dit event kan je worden ontzegt wanneer deze avond voor jou niet relevant is. Een medewerker van SMG neemt in dit geval vriendelijk contact met je op om dit te bespreken.

Hoe kan ik de organisator bereiken als ik vragen heb?
Mail naar info@salesmarketinggroup.nl

Moet ik mijn ticket afgedrukt meenemen?
Dit is zonde van het papier.

Is mijn registratie of ticket overdraagbaar?
Bij binnenkomst mag je je aanmelden en ontvang je een naam badge. Sta je niet op de lijst, dan zullen we je ter plekke inschrijven. Komt er een ander in jouw naam, geef dit indien mogelijk 48u voor aanvang door.

Datum en tijd

Locatie

Fletcher De Kalkovens

Havenstraat 311

1271 GD Huizen

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen