Inspire & connect | Ster: TV & Online Advertising | Hilversum

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Stichting Ether Reclame (STER)

Laapersveld 70

1213 VB Hilversum

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Op woensdag 2 oktober, een dik jaar naar de invoering van de AVG blikken we tijdens een avondvullend programma terug naar de tijd voor de AVG en erna. Wat is er voor de exploitant & adverteerder veranderd? Wat zijn de nieuwe kansen en mogelijkheden?

We zullen dieper ingaan op no consent advertising en een nieuwe vorm van targetting introduceren, namelijk contextual advertising. Aan het einde van de avond ontvang je van Ster een gratis en geautomatiseerde reclame waarderingstool!

Verwacht een avond met veel inhoudelijke en nieuwe informatie. Vergaar kennis en netwerk met vakgenoten en opdrachtgevers.


Dit ga je meemaken:

Sessie 1 | Adverteren anno 2020 | Linda Worp

Inleiding & terugblik op alles wat mogelijk was voor en na de AVG met Linda Worp. Uitleg over no consent advertising, wat het is, hoe het werkt en wat de mogelijkheden zijn voor adverteerders. Daarnaast delen we tips&tricks uit een recent onderzoek rondom de beleving van online reclame die online adverteren effectiever kunnen maken ook in het huidige klimaat.


Sessie 2 | Contextual targeting | Patricia Sonius

Om consumenten hun aandacht te trekken moet je reclame relevant zijn, dit kan je doen door de juiste doelgroep te targetten. Maar is dit slim genoeg? Patricia Sonius laat zien hoe je met contextual advertising kun je inspelen op de interesses van de consument. We zullen uitleggen hoe het model werkt en door middel van een case illustreren wat het voor een adverteerder kan opleveren.


Sessie 3 | Adscan | Rich Hoving

Een robot die voorspelt of jouw online video of TVC effectief wordt? In de sessie met Rick Hoving leer je alles over Adscan, hoe deze reclamewaarderingstool werkt en wat je ervan kunt leren.


Wie zijn de sprekers?

Linda is digital product manager altijd bezig met de laatste ontwikkelingen op online advertising gebied. Vanwege de veelheid aan stakeholders en complexe wet- en regelgeving, voor de publieke omroep specifiek, brengt dat de nodige uitdagingen met zich mee.

Patricia is teammanager Research & Development bij Ster, waar ze zowel klanten & collega’s inspireert met interessante inzichten als de klanten van Ster zelf een stem wil geven in de organisatie.

Rick is projectleider Development & Data Science en houdt zich bezig met het ontsluiten van grote datastromen door middel van machine learning om zo processen te optimaliseren en tot nieuwe inzichten te komen. Eén van zijn doelen is om met nieuwe technologieën diensten en producten voor iedereen beschikbaar te maken.

Planning

18.00 – 18.15 Ontvangst bij Ster
18.15 – 18.45 Buffet
18.45 – 19.00 Opening en korte kennismaking deelnemers kennissessie
19.00 – 19.30 Sessie 1
19.30 – 20.00 Sessie 2
-pauze-
20.20 – 21.00 Sessie 3

21.00 – 22.00 Borrel


Over Inspire & Connect
Elke Inspire & Connect start met een diner en een korte voorstelronde. De perfecte manier voor opdrachtgevers en freelancers om elkaar te leren kennen. Daarna is het woord aan de sprekers die je, met leerzame praktijkvoorbeelden, vertellen over hun ervaringen en de nieuwste ontwikkelingen. We sluiten de avond af met een gezellige borrel, waarbij er voldoende gelegenheid is om vragen te stellen en nog even na te praten.
Belangrijk!

No Show Fee
Wij hanteren een no-show fee voor de (gratis) Inspire & Connect aanmelders. Mocht je onverhoopt niet aanwezig kunnen zijn, annuleer dan je gratis ticket of stuur een e-mail naar info@salesmarketinggroup.nl. Kosteloos annuleren kan tot 48 uur voor aanvang van het evenement. Hierna hanteren we de no-show fee van € 50,-.

Toegang
Toegang tot dit event kan je worden ontzegt wanneer deze avond voor jou niet relevant is. Een medewerker van SMG neemt in dit geval vriendelijk contact met je op om dit te bespreken.

Hoe kan ik de organisator bereiken als ik vragen heb?
Mail naar info@salesmarketinggroup.nl

Moet ik mijn ticket afgedrukt meenemen?
Dit is zonde van het papier.

Is mijn registratie of ticket overdraagbaar?
Bij binnenkomst mag je je aanmelden en ontvang je een naam badge. Sta je niet op de lijst, dan zullen we je ter plekke inschrijven. Komt er een ander in jouw naam, geef dit indien mogelijk 48u voor aanvang door.

Datum en tijd

Locatie

Stichting Ether Reclame (STER)

Laapersveld 70

1213 VB Hilversum

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen