Inspire & Connect: The Multichannel Experience

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Castelein & Basmaci Accountants en Adviseurs BV

600 Huizermaatweg

1276 LN Huizen

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Klanten verwachten altijd en overal een geweldige service en experience, maar hoe realiseer je deze over alle aanwezige kanalen?


Op woensdag 10 juli leer jij hoe je gemakkelijk een eenduidige customer experience realiseert. Je neemt deel aan twee sessies met focus op CRM en e-commerce marketing. Eerst spreekt Tim Heinen van Trusted Shops waarna Michiel van Gaalen en Jerome Orlemans het podium pakken. Verwacht een avond vol handige tips, cases en hands on experience waar je zeker iets van kan leren!

Tijdens deze avond kan je natuurlijk naar hartenlust netwerken en kennis opdoen. Ook het diner wordt voor je verzorgt. Vergeet je alleen niet aan te melden.

Maak hier alvast kennis met de sprekers.
Maak hieronder alvast kennis met de sprekers.
Over de Inspire & Connect avond

Elke Inspire & Connect start met een diner en een korte voorstelronde. De perfecte manier voor opdrachtgevers en freelancers om elkaar te leren kennen. Daarna is het woord aan de sprekers die je, met leerzame praktijkvoorbeelden, vertellen over hun ervaringen en de nieuwste ontwikkelingen. We sluiten de avond af met een gezellige borrel, waarbij er voldoende gelegenheid is om vragen te stellen en nog even na te praten.
Belangrijk!

No Show Fee

Wij hanteren een no-show fee voor de (gratis) Inspire & Connect aanmelders. Mocht je onverhoopt niet aanwezig kunnen zijn, annuleer dan je gratis ticket of stuur een e-mail naar info@salesmarketinggroup.nl. Kosteloos annuleren kan tot 24 uur voor aanvang van het evenement. Hierna hanteren we de no-show fee van € 50,-.

Hoe kan ik de organisator bereiken als ik vragen heb?

Mail naar info@salesmarketinggroup.nl

Moet ik mijn ticket afgedrukt meenemen?

Dit is zonde van het papier.

Is mijn registratie of ticket overdraagbaar?

Bij binnenkomst mag je je aanmelden en ontvang je een naam badge. Sta je niet op de lijst, dan zullen we je ter plekke inschrijven. Komt er een ander in jouw naam, geef dit indien mogelijk 48u voor aanvang door.

Datum en tijd

Locatie

Castelein & Basmaci Accountants en Adviseurs BV

600 Huizermaatweg

1276 LN Huizen

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen