Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud
Gratis

Inspire me: Storytelling

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Makro Netwerkplein

2000 Toermalijnring

3316 LC Dordrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

We houden allemaal van verhalen. Of het nu een boek of een film is of een persoonlijk verhaal dat je met vrienden deelt. Maar wist je dat je met de juiste verhalen ook in staat bent om mensen te beïnvloeden en te overtuigen? De verhalen waarin je gelooft, bepalen met wie je samenwerkt, wat je koopt en wat je kunt bereiken.

Wil jij als ondernemer werken aan een sterk merk, wil je de aantrekkingskracht van je bedrijf vergroten, nieuwe klanten aan je binden en de beste medewerkers werven en behouden, dan zul je eerst een goed verhaal moeten hebben. Over wie je bent en wat je drijft en over wat jouw product of dienst betekent voor je klant. Bedrijven met een verhaal verkopen beleving. Geen kop koffie, maar tijd voor een goed gesprek. Geen voetbalschoen, maar teamspirit.

De inspiratiesessie Storytelling bied je inzicht in de principes en effecten van verhalen. (Cliffhanger: onze hersenen veranderen letterlijk door wat we dagelijks ervaren.) Raymond Godding neemt je kort mee in de geschiedenis van verhalen en bespreekt verschillende toepassingsgebieden, zoals corporate identity, visie-ontwikkeling, content marketing, employer branding, medewerkerbetrokkenheid en verandermanagement. Tot slot laat Raymond zien hoe je verhalen online kunt inzetten, in de vorm van video en interactieve communities.

Mocht je na afloop van de inspiratiesessie de smaak te pakken hebben, dan kun je inschrijven voor een praktische workshop, waarin je aan de hand van een eigen casus gerichte handreikingen krijgt om zelf met verhalen aan de slag te gaan in je bedrijf.

Raymond Godding (www.godding-co.nl) kan terugkijken op ruim 25 jaar ondernemerschap in het communicatievak, met als rode draad een focus op de ontwikkeling van mensen en interesse voor maatschappelijke meerwaarde. Raymond helpt organisaties om hun verhaal te vinden, te vormen en te vertellen. Hij begeleidt dialoogprocessen, ondersteunt bij het betekenisvol maken van kernwaarden, schrijft teksten die richting geven en verbinden en coördineert de creatieve uitwerking van verhalen naar beelden, vormgeving, drukwerk, videoproducties en online platforms.


Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Makro Netwerkplein

2000 Toermalijnring

3316 LC Dordrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen

Sociale instellingen

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen