€ 15

Inspireren door storytelling

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Restaurant DeDAKKAS

1a De Witstraat

#1a

2011 DV Haarlem

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Hoe krijg je inzicht, in wat je echt wilt?

Over dit evenement

Wow … 9 juli wordt echt super. Maar hoe is dat eigenlijk ontstaan? Het was zaterdag 2 maart. Opeens stond ze daar en ik stel me aan haar voor. ‘Maar Daphne, wat wil je echt?’ Ze antwoordt. ‘Op een podium staan.’ Waarop ik reageer. ‘Laat mij je helpen. Ik weet nog niet hoe, maar dat komt wel’. Twee dagen later appt Natalie over een idee waarmee ze ooit een podium op wil. Een dag later spreek ik Bas. Blijkt hij ook ambitie te hebben op een podium te staan. ‘Dit kan geen toeval zijn’, bedenk ik me. ‘Wat zou er gebeuren als ik ze aan elkaar voorstel?’. Een paar dagen later zit iedereen aan mijn keukentafel.

  • ‘DIT BEN IK ECHT’

We voelen direct een connectie. Zo blijkt dat we vier ondernemers zijn die hun levens écht willen veranderen. We praten over het succes van falen, angsten en ‘jezelf in de weg zitten’. Terwijl ieder voor zich voelt ‘Dit ben ik echt, maar ik doe niet wat ik echt wil’. Maar wat houdt ons dan tegen? Vanaf dat moment helemaal niets. We besluiten; Wij gaan mensen inspireren door te doen wat we echt willen. Het podium op! Met als thema ‘Dit ben ik echt’.

  • OVER ‘TELL TO INSPIRE HAARLEM’

Zelf besluit ik om trainingsinstituut Tell to inspire.com op te richten. Voor ondernemers die door storytelling groei en zichtbaarheid willen. Zo is het idee ontstaan om ‘Tell to inspire Haarlem’ te organiseren. Paviljoen DeDAKKAS reageert enthousiast en stelt hun podium beschikbaar. Dinsdag 9 juli zijn Natalie, Bas en Daphne de eerste die gaan spreken. Als gast komt ook Anne spreken.

  • WAT WE JE GRAAG VERTELLEN

Natalie vertelt over haar ontdekking van de 5-seconden regel. Een eenvoudige methode om je leven écht te veranderen. Voor iedereen die niet langer smoesjes wil verzinnen en zijn remmingen te lijf wil gaan. Haar eigen remming? In het openbaar spreken! Dus hoe inspirerend dat juist Natalie daar straks staat.

Bas vertelt hoe iedereen tot zijn ‘Dit ben ik echt’ kan komen. Hij vertelt dat hij zichzelf had ontslagen, zodat er noodzaak ontstond om echt zijn hart te volgen. ‘Opeens’ moest hij zich presenteren als ondernemer. Vele presentaties later deelt hij zijn kennis over effectief presenteren. Maar dan wel vanuit jouw echte verhaal.

Daphne vertelt over leven vanuit je gevoel en intuïtie. Zelf heeft ze jaren ‘in dienst van anderen’ gestaan. Terwijl ze voelde dat dit niet goed voor haar was. Ze geeft tips hoe je kunt groeien in persoonlijke ontwikkeling en daardoor leert te vertrouwen in jezelf.

Anne vertelt over zelfacceptatie en haar missie om anderen hiermee te helpen. Zelf kreeg ze op haar 14e Alopecia. Een aandoening waardoor ze al haar haren verloor.

Ik begeleid de avond, door ook te vertellen wie ik echt ben. Dat het mijn missie is om personen te stimuleren om goed te doen voor een ander. Hoe het gelukt is om hier miljoenen mensen mee te bereiken. Ontstaan door een ‘TED-talk’ (presentatie) die ik gedaan heb. Maar ook over de keerzijde van ‘goed doen’, waardoor ik mezelf vergat en moest voorkomen om dakloos te worden.

  • VERGROOT JE NETWERK, DEEL JOUW MISSIE

Alles is ontstaan aan de keukentafel. Gewoon door mensen met elkaar te verbinden en naar elkaars missie te luisteren. Dit stimuleren we ook op de avond zelf door jou te vragen ’Wat is jouw missie én met wie wil je in contact komen?’.

Tell to inspire.com is een trainingsinstituut dat graag iets terug doet voor de maatschappij. Vandaar de toegangsprijs van € 15,-. Een deel van de kaartverkoop gaat naar een goed doel.

  • WIJ KUNNEN NIET WACHTEN

… om je te ontmoeten. Wij hebben er zoooooo veel zin in. Het wordt vooral een leuke avond, vol inspiratie en inzichten. Wacht niet te lang met kaarten bestellen, het aantal plekken is beperkt tot 50 stuks. Als de kaarten vergeven zijn, dan kun je aanmelden voor de wachtlijst. Wie weet herhalen we de avond een keertje.

Met enthousiaste groet,

Edward Molkenboer | Daphne Schipper | Bas Fellinger | Natalie Bogtman | Anne Teerink

P.S. Jiii-haaaaa … het gaat gewoon echt gebeuren :-)

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Restaurant DeDAKKAS

1a De Witstraat

#1a

2011 DV Haarlem

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen