Gratis

InspireX netwerkevent “Verbindend Leiden - Learning by Example in Limburg”

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Oolderhof Restaurant - Brasserie - Bar

35 Broekstraat

6049 CJ Herten

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Verbindend Leiderschap | Learning by Example in Limburg| Juf Daisy (top 10 Global teacher Prize en Beste Juf van Nederland 2017)

Over dit evenement

Met gastspreker en voormalig topsporter Wout van Wengerden, De Kwetsbare Held belooft het een bruisende middag te worden. Als tipje van de sluier kunnen we alvast verklappen dat speciale gast Juf Daisy (top 10 Global teacher Prize en Beste Juf van Nederland 2017) zorgt voor een interactief gedeelte. Zij "leest ons de les" waarbij verbondenheid, eigenaarschap en vertrouwen centraal staan.

Vanuit de energieke interactie in de zaal, leren we van praktijkvoorbeelden van onze leden en de wijze waarop we met verbindend leiden concrete resultaten kunnen bereiken die er toe doen.

Daarnaast volgt een belangrijke boodschap voor jou en iedereen in de zaal van een persoon die iedereen bekend is, een baas en groot voorbeeld van verbindend leiderschap. Ben jij erbij 31 oktober? 

Energie, inspireren, leren en verbindingen leggen met andere leden is wat je hier kunt halen en brengen. Om die verbinding compleet te maken, sluiten wij om 17:00 uur af met een netwerkborrel.

Voor leden is deze bijeenkomst uiteraard gratis. Introducees zijn welkom om eenmalig (gratis) sfeer en smaak te komen proeven. Zowel leden als introducees kunnen zich aanmelden via onderstaande button. 

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Oolderhof Restaurant - Brasserie - Bar

35 Broekstraat

6049 CJ Herten

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen