€ 12,95

Instagram-cursus Identiteit en Werk

Venster Acties en details

€ 12,95

Evenementdetails

Locatie

Locatie

Online evenement

Restitutiebeleid

Restitutiebeleid

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
Wie ben ik eigenlijk? Hoe kan ik impact maken? Volg ons online ontwikkeltraject en ontdek waar jij werk van wilt maken!

Over dit evenement

start wanneer je wilt

Je loopt wel eens rond met vragen. Wie ben ik eigenlijk? Wat is belangrijk voor mij? Hoe kan ik impact maken? Volg ons online ontwikkeltraject en ontdek waar jij werk van wilt maken.

In deze cursus ga je in 5 dagen op zoek naar waar jij voor staat, en hoe je dat vorm kunt geven. We behandelen theorieën uit de psychologie, sociologie en filosofie waaruit je inspiratie kunt halen. En je gaat aan de slag met oefeningen, zodat het niet alleen bij nadenken blijft.. ;-)

Omdat het een online cursus is, kun je zelf bepalen waar en wanneer je de modules wilt kijken. Via een speciaal Instagramaccount krijg je 30 dagen lang toegang tot de cursus. Tijdens de cursus kun je direct je vragen stellen. Daarnaast is er een ebook, met samenvattingen van de modules, tips om verder te lezen en de opdrachten uit de cursus. Die kun je natuurlijk altijd weer inzien!

De cursus bestaat uit 5 modules, van elk 15 minuten. Daarnaast hoort er bij elke module een opdracht.

1. Ken je wortels: In module 1 ga je terug naar je wortels. Wie ben jij en waar krijg je energie van?

2. Bouw op jezelf: In de tweede aflevering gaan we op zoek naar jouw fundament. Op welke kwaliteiten en waarden kun jij altijd terugvallen?

3. Plant je eigen rol: We maken gebruik van de kracht van visualisatie. Op basis van deze creatieve en inzichtgevende expeditie ga je aan de slag met het concreet maken van jouw vervolgstap.

4. Prototype je idealen: In de vierde module doen we een boekje open over een belangrijke theorie om veranderprocessen in gang te zetten: theory U. Hoe kan dit er voor jou in de praktijk uit gaan zien?

5. Snoeien is bloeien: We eindigen met beide benen op de grond: wat is nou echt belangrijk? Met welk inzicht ga je hierna aan de slag?

Let op: Deze cursus wordt gegeven via Instagram. Zonder account kun je niet deelnemen.

Delen met vrienden

Locatie

Online evenement

Restitutiebeleid

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen