Verkoop beëindigd

Instagram cursus: SEO & Stories

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Hallo lieve ondernemer,


Vind jij het soms ook maar lastig om jouw ideeën, diensten of gewoon wie jij bent op papier te krijgen? Wil je dat jouw website goed gevonden wordt, maar weet je niet waar je moet beginnen wat betreft SEO? Zou je daarom het liefst dit hele stuk willen uitbesteden, maar heb je daar simpelweg (nog) niet het budget voor? No worries, I got you covered!

Tijdens deze 7 daagse Instagramcursus leer ik je alles over hoe jij een goede tekst schrijft waar zowel Google als jouw ideale klant heel erg blij van wordt! Ik sta kort stil bij de SEO basics en hoe je die kunt toepassen op jouw website, maar belangrijker: ik leg je uit waarom storytelling marketing steeds belangrijker wordt en je kunt er eigenlijk niet meer om heen. Daarnaast ga je natuurlijk ook zelf lekker aan de slag met praktische opdrachten die je direct kunt toepassen op je eigen website.

Wat kun je allemaal verwachten?

  • SEO Basics uitgelegd: termen als meta description, headings, alt tags en linkbuilding. Ik vertel je alle basics waarmee je jouw website direct een SEO-boost kunt geven.
  • Kennismaken met jouw ideale klant: want wie is jouw doelgroep nou écht.
  • Bepalen wat het doel van jouw website is en waarom je doel en je doelgroep vaak niet overeenkomen.
  • Hoe ziet een goede SEO-proof webtekst er nou eigenlijk uit? Waar moet je op letten? Wat zijn de do's en wat de absolute don'ts?
  • Waarom storytelling en SEO een gouden combo zijn voor jouw bedrijf.
  • Hoe je persoonlijk bent in je teksten, zonder dat je een romanschrijver hoeft te zijn.
  • Aan de slag: in 5 stappen een kneiter goede webtekst schrijven met alles wat je geleerd hebt.

Tijdens de training zullen er ook twee live sessies zijn waarbij je mij het hemd van het lijf mag vragen (figuurlijk) over SEO, storytelling, content creatie: NOEM HET MAAR OP! Ook tijdens de training zelf kun je gewoon je vragen stellen onder de posts, in een DM of in de stories zelf.

Elke dag ben je zo'n 10 minuten kwijt met het kijken van de filmpjes. De opdrachten kun je vervolgens helemaal zelf in je eigen tijd doen. En als je een dag niet kan kijken of je wilt de training op een later moment doen, geen probleem: de filmpjes blijven in de highlights staan tot en met 9 december. Je kan dus alles nog eens rustig terugkijken. Het enige wat niet tot 1 december blijft staan zijn de livesessies, deze kun je tot 24 uur na opname bekijken in het overzicht.

Bovendien komen alle tips en tricks ook nog eens in een handige SEO-checklist die je na afloop van de training toegestuurd krijgt. Zo kun je dus altijd checken of jouw tekst voldoet aan alles wat ik je tijdens de cursus heb geleerd.

Dus recap..

7 dagen lang krijg je alle informatie over SEO en storytelling

Stories zijn nog t/m 9 december terug te kijken in de highlights

Er zijn twee live-sessies waarbij je mij alles mag vragen!

Na afloop ontvang je een super handige checklist met alle tips & tricks uit de training

Oh, en dit is een pilot versie, dus alleen nu profiteer je van deze super voordelige prijs van €26,50!


Dan tenslotte: als jij je hebt aangemeld en je wilt toegang krijgen tot het trainingsaccount: stuur een privéberichtje naar @seoandstories met een screenshot van jouw bevestigingsmail. Dan laat ik je toe. :)

Hopelijk zie ik je snel! Ik heb er onwijs veel zin in en ik geloof echt dat dit jouw teksten naar een hoger niveau gaat tillen! :)


Datum en tijd

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen