€ 12,75

Instawalk Den Bosch met mini-workshop over reisfotografie #1

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

's-Hertogenbosch

Station

3513 EX 's-Hertogenbosch

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
Instawalk Den Bosch (inclusief mini-workshop reisfotografie + lunch)

Over dit evenement

Ik heb inmiddels veel van de wereld gezien, maar het blijft toch altijd fijn om in mijn thuisstad Den Bosch terug te komen. Vrijdag 21 augustus 2020 organiseer ik daarom opnieuw een Instawalk in Den Bosch. Het lijkt me leuk om andere mensen meer van mijn stad te laten zien, maar ook om andere reizigers te ontmoeten en met elkaar in contact te brengen.

INSTAWALK DEN BOSCH

Om 10.00 uur verzamelen we bij het treinstation van Den Bosch (Centraal Station 's-Hertogenbosch). Na een korte introductie starten we de stadswandeling en lopen we langs verschillende fotogenieke plekken in de stad. Ik heb de route zo corona-proof mogelijk samengesteld, zodat we de drukkere straten zo vroeg mogelijk bezoeken. Onderweg zien we street art, pittoreske straatjes, natuur en natuurlijk de imposante Sint Jan. We stoppen ook bij een plek waar we een lunch kunnen afhalen (let op: we gaan hier dus NIET zitten). Laat het me van tevoren weten als je bepaalde dieetwensen of allergiën hebt, dan staan we ter plekke niet voor verrassingen. Tussendoor geef ik ook een mini-workshop over reisfotografie en kun je natuurlijk al jouw vragen stellen wat betreft het fotograferen van gebouwen, natuur, dieren, mensen en ga zo maar door! De wandeling is rond 16.00 uur afgelopen.

Tip: vergeet niet om jouw camera mee te nemen want onderweg gaan we natuurlijk ook foto's maken. Geen camera mee? Zorg er dan voor dat jouw telefoonbatterij vol is ;-)

MEEDOEN?

Houd je van reizen en/of fotografie? Heb je zin om Den Bosch te ontdekken en andere reisfanaten te ontmoeten? Iedereen is welkom, maar reserveer jouw plekje snel. Om iedereen met een veilig gevoel mee te laten gaan zijn er slechts 6 plekjes beschikbaar.

Kosten zijn €12,75 euro inclusief btw, lunch en mini-workshop over reisfotografie. Andere kosten die je onderweg maakt (vervoer naar Den Bosch, souvenirs, andere snacks etc.) zijn voor eigen rekening.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

's-Hertogenbosch

Station

3513 EX 's-Hertogenbosch

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen