€ 134,10 – € 558,75

Intensieve training Persoonlijke Effectiviteit

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Bologna

Via Zamboni 22

Bologna

Italy

Kaart bekijken

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Breng de ander en jezelf in beweging


Als professional wil je de ander in beweging krijgen. Of je nou accountmanager, adviseur of (project)manager bent. Als accountmanager wil je de ander bewegen tot koop van jouw dienst of product, als (project)manager wil je de ander bewegen tot gedragsverandering en als adviseur wil je dat je advies wordt opgevolgd of geïmplementeerd. Dat is 1.

Niet zelden moet je echter ook zelf in beweging komen. Je loopt tegen allerlei innerlijke overtuigingen aan die je effectiviteit dwarsbomen. Je vraagt niet door uit angst brutaal gevonden te worden. Je belt niet op omdat je bang bent opdringerig te zijn. Je confronteert de ander niet, omdat hij je dan misschien niet meer aardig vindt.

Effect is dat je expertise en deskundigheid onvoldoende uit de verf komen. Dat wat je in huis hebt, laat je niet zien. Daar waar de ander je voor inhuurt, krijgt hij in onvoldoende mate. Eigenlijk stel je de ander, maar ook jezelf teleur.

Twee vragen staan tijdens de training centraal:

  • “wat weerhoudt mij ervan mijn kracht volledig in te zetten?”
  • “hoe krijg ik de ander vanuit mijn kracht vervolgens in beweging?”

Doelstelling

Na de trainingsweek:

  • Ben je in staat je gesprekspartner effectiever naar jullie gezamenlijke doel toe te bewegen
  • Heb je je eigen blokkades aangepakt en kun je je kracht als professional duurzaam inzetten

Resultaat is een professional die op effectieve wijze zijn doelen bereikt in het belang van hem/haar zelf en zijn gesprekspartner: een win-win.

Doelgroep is iedereen die zijn effectiviteit als professional wil vergroten. Door de confrontatie met jezelf aan te gaan en door het intrainen van vaardigheden die helpen de ander in beweging te krijgen.

Werkwijze Tijdens de week ga je eerst de confrontatie aan met je eigen blokkades. Vervolgens leer je de bij jouw persoonlijkheid passende vaardigheden inzetten, waarmee je de ander in beweging krijgt. Voorafgaand aan de training voeren wij met iedere deelnemer een individueel intakegesprek. Doel van deze intake is om jouw persoonlijke leerwensen te ontdekken. In de training staat leren door doen centraal.

Gedurende de dag oefen je met allerlei gesprekstechnieken. Aansluitend heb je twee maal een persoonlijke sessie met je coach en werk je aan je persoonlijke overtuigingen. De verhouding theorie/praktijk is 30%/70%.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Bologna

Via Zamboni 22

Bologna

Italy

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen