€ 10

Interactieve lezing Doei angst, hallo liefde! GOUDA

Venster Acties en details

€ 10

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Het Vijfde Huis

54 Livingstonelaan

2803 EL Gouda

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
Samen op reis naar die leukere wereld. Een middag vol inspiratie, hoop, goeie gesprekken en antwoorden op je vragen!

Over dit evenement

Doei angst, hallo liefde!

Wil jij weten hoe we van een uitgeputte planeet weer een paradijs kunnen maken? Een plaats waar energie eindeloos is en oorlog iets van vroeger? Waar verdeeldheid raar is en verbinding het nieuwe normaal? Waar lockdowns niet meer nodig zijn en er genoeg is voor iedereen? Nog nooit klonk de roep om het anders te gaan doen zo duidelijk als nu. Als we een leukere planeet willen, hebben we niet genoeg aan ad-hoc oplossingen in de buitenwereld. Echte verandering begint pas als we onszelf veranderen.

‘Doei angst, hallo liefde’ laat aan de hand van een aantal levenswetten zien hoe we dit met succes kunnen aanpakken. Je leert wat voor wetmatigheden er in deze wereld gelden en hoe je daar gebruik van kunt maken. Het is alsof je het geheime script, het plan achter alles leest. En dan wordt het je vanzelf duidelijk: eerst gezonde mensen en dan een gezonde wereld. Dat is de goeie volgorde!’

‘Doei Angst, Hallo Liefde’ laat aan de hand van een zevental levenswetten, geïnspireerd op Padwerk en Een Cursus in Wonderen zien, hoe we dit met succes kunnen aanpakken.

Inhoud lezing

Tijdens deze interactieve lezing zullen de auteurs Jeroen en Judith je meenemen in hun nieuwste boek. Ze vertellen je wat ervoor nodig is om de regie van je eigen leven weer in eigen hand te nemen. Er is daarnaast veel ruimte voor vragen.

Stap voor stap zullen we in de nieuwe tijd die voor ons ligt afscheid nemen van angst en in plaats daarvan liefde als drijvende kracht herontdekken. ‘Doei Angst, Hallo Liefde’ geeft antwoorden en biedt je daarmee handvatten en een prachtig vooruitzicht op een veel leukere wereld met leukere mensen.

Een leukere wereld ♥

Wij (Judith van Gaalen en Jeroen Morssink) hebben vanaf onze geboorte een idealistisch gen gehad. We gaven onze drive om de wereld een beetje beter en leuker te maken handen en voeten door klassiek homeopaat te worden. De uitoefening van deze geneesmethode maakte ons kritisch naar wat algemeen werd beweerd en geloofd. We leerden dat mensen veel meer impact op hun eigen gezondheid hebben dan algemeen wordt aangenomen. Dit motiveert ons om zoveel mogelijk mensen bewust te maken van hun eigen mogelijkheden om fysiek, emotioneel en mentaal gezonder te worden. We vonden elkaar in de ontdekking dat bewustwording leidt tot meer geluk. Deze ontdekking willen we delen en staat aan de basis van ons werk en van onze boeken.

Judith van Gaalen en Jeroen Morssink schreven eerder boeken over gezondheid, bewustzijnsontwikkeling en spiritualiteit. Dit is hun eerste boek samen.

Alles op een rij!

Datum: zondag 31 januari 2021

Tijd: 14:00 - 16:00 uur (inloop 13:45 uur)

Locatie: Het Vijfde Huis, Livingstonelaan 54, 2803 EL Gouda

Parkeren: Rondom Het Vijfde Huis is er voldoende gratis parkeergelegenheid. Sowieso direct voor en naast het gebouw. Verder zijn er in de buurt ook nog een aantal straten en hofjes waar gratis parkeren mogelijk is. Dit kan op de:

– Livingstonelaan

– Livingstonehof

– Eerste Abel Tasmanhof

– Abeltasmanlaan

– Mercatorhof

– Mercatorsingel

– Simon van der Stelhof

Kosten: €10,00 Inclusief koffie/thee en iets lekkers.

Let op: er is ruimte voor maximaal 30 personen!

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Het Vijfde Huis

54 Livingstonelaan

2803 EL Gouda

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen