Interessepeiling: Noordelijke ondernemers klimmen tot grote hoogte

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Pesse

7933 Pesse

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Op zaterdag 21 september 2019 is de vierde editie van de Green Mountain Tour. Een unieke toertocht over de weg of in het veld door het mooie Drentse landschap. Met als hoogtepunt verschillende beklimmingen van Col du VAM, met een maximaal stijgingspercentage van 23 procent een flinke uitdaging.

Er zijn drie afstanden voor de racefiets: 60, 120 en 175 kilometer en een mooie, lange MTB-tocht van 75 kilometer. Onderweg is er een uitstekende verzorging en een gezellig finishplein met BBQ en muziek.

Omdat wij weten dat ondernemers tot grote dingen in staat zijn en wij vitaliteit hoog in het vaandel hebben staan, willen wij graag inventariseren of er interesse is in VNO-NCW MKB Noord: Noordelijke ondernemers klimmen gezamenlijk tot grote hoogte.

Voor we voor onze leden deze prachtige tour gaan aanbieden, willen we eerst de interesse onder de leden van zowel VNO-NCW Noord als MKB Noord peilen. Er is plaats voor maximaal 25 deelnemers, wie het eerst komt....De kosten zullen we zo laag mogelijk houden, mogelijk dat een kleine eigen bijdrage gevraagd wordt.

Graag vernemen wij vóór 23 juli uw interesse. Afhankelijk van de hoeveelheid geïnteresseerden bepalen wij of het mogelijk is dit event voor onze leden aan te bieden.

Met een sportieve groet,

Ton Schroor
directeur


Datum en tijd

Locatie

Pesse

7933 Pesse

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen