Verkoop beëindigd

Interieur WorkOut | 19.10.17 | @WATTdesign

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Watt design

94-A Laan van Meerdervoort

2517 AR Den Haag

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving


Interieur WorkOut

Tijdens deze intensieve TRAINING op donderdag 19 oktober 2017 van 18.00-22.00u in de prachtige designwinkel van WATT aan de Laan van Meerdervoort, gaan we samen aan de slag met de nieuwe formule ‘Interieur 6PACK’ vormgegeven in een WERKBOEK. In zes stappen maken we samen een persoonlijk INTERIEURPLAN voor een ruimte in jouw huis. Aan het eind van de training ga je naar huis met een goed interieurplan. SUCCES verzekerd!

Interieur Trainer

Welkom! Graag stel ik mijzelf voor. Ik ben Vanessa Kervezee, bekend van Roomwit styling en de Designroute, PROFESSIONEEL interieurstylist. Mijn inspiratie is veelzijdig. Mijn KENNIS EN ERVARING deel ik graag. Voor iedereen is er een passend advies. Alles begint met een idee. Graag werk ik dat idee samen uit tot een RESULTAAT om trots op te zijn!

‘Interieur 6PACK’

Om een goed interieurplan te maken, doorlopen we zes stappen. Deze stappen zijn OVERZICHTELIJK weergegeven in een persoonlijk werkboek. Aan bod komen: stijl, kleur, materiaal, ruimte en indeling en beleving. Iedere stap van de ‘Interieur 6PACK’ – formule is voor zien van een stukje theorie, heel veel TIPS EN TRUCS en natuurlijk ga je zelf aan de slag.

Toplocaties

De interieur WorkOuts worden gehouden op TOPLOCATIES in Nederland. Met enige TROTS werkt Vanessa samen met een groot aantal interieurprofessionals en topondernemers.

+ + +

De PLUS van deelname. Stel 4 uur lang al je vragen aan een professioneel interieurstyliste. Werk met een duidelijke en overzichtelijke werkmethode. Iedereen kan het. Ga naar huis met een interieurplan met duidelijk stappen in een handig werkboek. Maak gebruik van de tips en het netwerk van de trainer. Alles is geheel verzorgd. Iedereen krijgt als extra BONUS een goodiebag met passende inhoud.

Doe je mee?

Schrijf je in via Eventbrite. Doe mee en laat je WOONWENS uitkomen. Je krijgt de beste training voor je huis en een flinke dosis INSPIRATIE. Iedereen kan meedoen, maar vol is vol. De kosten per deelnemer zijn 59,95 euro.

Alle Interieur WorkOuts zijn inclusief werkboek en GEZONDE maaltijd. Voor drankjes wordt ook gezorgd. Er is een briefing enkele dagen vóór aanvang en de mogelijkheid via social media om de resultaten van de nieuwe interieurs te delen en vragen te stellen.

Zijn er speciale dieetwensen? Wil je mij iets vragen of laten weten? Bel of mail me gerust. Voor verdere informatie en leuke nieuwsitems kun je Interieur WorkOut volgen op facebook, instagram, twitter, www.roomwit.nl en op www.roomwit.blogspot.com


Nog even op een rijtje. Alle WorkOuts zijn incl.:

- Briefing

- Koffie/thee/zoets

- Werkboek

- Materialen

- Tips en tops

- Broodmaaltijd

- Goodiebag

- Terugkoppelmoment


You can DO it! Let's get started!


Vanessa Kervezee

stylist | ontwerper | trendwatcher

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Watt design

94-A Laan van Meerdervoort

2517 AR Den Haag

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen