International Ink&Cutz Tattoo and Lifestyle Event

Venster Acties

Ticketverkoop eindigt binnenkort
Early access

International Ink&Cutz Tattoo and Lifestyle Event

2 dagen ,100+ Internationale Tattoo Artiesten ,Rapper Hef, Soefieritch , Vuurshow Dragongirls , DanceActs, Sport , Food , Drinken veel meer

Waar en wanneer

Datum en tijd

Locatie

MartiniPlaza 2 Leonard Springerlaan 9727 KB Groningen Netherlands

Kaart en routebeschrijving

Zo werkt het

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.
Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Over dit evenement

Tijd voor actie is nu ! Loop je al een tijdje met het idee om een tattoo te zetten of heb je een mooi ontwerp? Of ben je op zoek naar goede tattoo-inspiratie en wil je ook ter plekke getattooeerd worden ?

Dan nodigen we je graag uit voor de 2 daagse Evenement

Ink & Cutz Tattoo & Lifestyle Event in de Martini Plaza te Groningen.

Er is super veel te beleven en te bekijken dit is meer dan een gewone Tattoo conventie !

ontmoet je favoriete tattoo artiest en laat een tattoo zetten door 1 van de aanwezige artiesten! Ink & Cutz geeft je de mogelijkheid om in contact te komen met meer dan 100 tattooartiesten van over de hele wereld.

En laten we de grote tattoo-wedstrijd niet vergeten waar de artiesten strijden om geweldige geldprijzen. Ook dit jaar hebben we weer een aantal zeer getalenteerde kappers om je een nieuw kapsel te geven, deze kappers zullen ook strijden in de barbierwedstrijd op ons event.

Op de Ink & Cutz Tattoo & Lifestyle Event hebben we veel diversiteit. Naast tattoos en Barbers hebben we verschillende soorten live-acts zoals: een Urban dance act, Burlesque act , een vuurshow van de DragonGirls , freak-show Christiaan Minda en een optreden van rapper Hef! en Soefieritch.

Rolf Buchholz zal ook aanwezig zijn voor een meet and greet , ook voor de kinderen hebben we dit jaar een plekje waar ze kunnen tekenen en schilderen en leuke tijd zullen hebben .

Ben je al enthousiast ? We hebben meer voor je zoals een live zaal- voetbalcompetitie, een Fifa -toernooi, en niet te vergeten een geweldige Caribische corner met multiculturele hapjes en drankjes .

We zien je heel graag op 19 en 20 November in Martiniplaza. Koop nu hier je ticket en beleef deze ervaring!

Ticketverkoop eindigt binnenkort