Gratis

Internationale Vrouwendag Apeldoorn - 2018

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Foenix Kringloop

Vlijtseweg 136

7317AK Apeldoorn

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Donderdag 8 maart is het Internationale Vrouwendag, ook in Apeldoorn. Alle vrouwen zijn van harte welkom bij een gevarieerde avond, samen met hun vriendinnen, zussen en dochters. Ontmoeting, doen, beleven, informatie, workshops, muziek, verhalen... Er is voor elk wat wils.

De gratis bijeenkomst vindt plaats van 18 - 21 uur bij Foenix Kringloop aan de Vlijtseweg 136 (Zwitsal-terrein, ingang Noord) in Apeldoorn.

Alle informatie staat op www.apeldoornpaktaan.nl/nieuws. Ook inschrijven voor een maaltijd en workshops kan hier.

- Hapje eten aan de Aanschuiftafel
Vrouwen die direct vanuit het werk of een andere activiteit naar deze avond komen, kunnen vanaf 18.00 uur voor 7 euro (of 3 RegelRecht-bonnen) aanschuiven voor een heerlijke kippenpasta of een vegetarische variant. Aanmelden via www.apeldoornpaktaan.nl/nieuws.

- Informatiemarkt en Repaircafé
Op de informatiemarkt kunnen vrouwen meer te weten komen over wel 16 thema's, zoals betaald en onbetaald werk, voeding, ondernemerschap, gezichtsverzorging, mantelzorg en afscheid nemen. Er zijn producten te koop, zoals papier, sieraden, tassen en accessoires. In het Repaircafé kunnen vrouwen (letterlijk!) hun licht opsteken. Natuurlijk kan er de hele avond worden geshopt bij Foenix.

- Workshops met en zonder inschrijving
Behoefte aan kennis, tips en trucs, met elkaar in gesprek? Dan kun je deelnemen aan verschillende workshops. Tussen 19.00 en 20.30 uur zijn er vier workshops waarvoor inschrijving noodzakelijk is: 1. Creatief schrijven 2. Inspiratiekwadrant; 3. Aan Tafel/Lefgesprek 4. Beter op de foto! Meer info en inschrijven: www.apeldoornpaktaan.nl/nieuws. Wees er snel bij want vol is vol!

Bij andere activiteiten kunnen vrouwen zo aanschuiven, zoals 1. Theaterdialoog, 2. 'Elkaar zien', 3. Jump Movement, 4. Bewegen met Pure Motion, en 5. Portretschilderen. De starttijd van elk staat op de website.

Informatie en inschrijven
Alle informatie over deze avond (en inschrijven voor de workshops en maaltijd) is te vinden op www.apeldoornpaktaan.nl/nieuws.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Foenix Kringloop

Vlijtseweg 136

7317AK Apeldoorn

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen