Internationale Vrouwenfestival Deventer

Venster Acties en details

Verkoop beëindigd

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Lebuinuskerk

38 Grote Kerkhof

7411 KV Deventer

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Restitutiebeleid

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Het 1250 jarig bestaan van Deventer was aanleiding voor Anneke Willems om de uitdaging aan te gaan 1250 vrouwen van alle culturen en nationaliteiten en achtergronden bij elkaar te brengen op donderdag 8 maart 2018 in de Lebuinuskerk tijdens het Internationale Vrouwenfestival. Samen met Yolanda Bikker en heel veel enthousiaste SPOThouders brengt ze een fantastisch en inspirerend programma tijdens dit event.

Van 18.00 uur tot 21.00 uur is iedereen van harte welkom!!

Inspiratie, beleving, creativiteit, ondernemerschap en verbinding zullen volop vertegenwoordigd zijn door een grote groep krachtige en ondernemende vrouwen uit Deventer en omgeving. Ook het thema van de Internationale Vrouwendag 2018 wordt natuurlijk belicht.

Jij bent een ondernemende vrouw of je vertegenwoordigt een organisatie die onderdeel wil uitmaken van deze grote inspirerende groep vrouwen en je wilt graag jouw verhaal vertellen middels een SPOT tijdens dit event in de Lebuinuskerk.

De investering voor deze spot is 25 euro excl. reservaringskosten.

Voor de nadere details verwijzen we je naar de facebookgroep Internationale Vrouwenfestival Deventer waar je alle actuele informatie kunt vinden en je vragen kunt stellen.

De toegang voor bezoekers is GRATIS!!

Datum en tijd

Locatie

Lebuinuskerk

38 Grote Kerkhof

7411 KV Deventer

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen