€ 95

Intimate Workshop - COLLAGE

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Studio Sella Molenaar

Kanaalstraat 149

1054 XD Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
Korte workshop waarin je aan de slag gaat met collage technieken. Geschikt voor elk niveau!

Over dit evenement

De intimate workshops zijn kleine workshop voor maximaal 4 personen waarin het eigen proces centraal staat. De aandacht en vrijheid van een privé les met de gezelligheid van een kleine groep. Minder klassikale uitleg, meer persoonlijke begeleiding en daardoor geschikt voor elk niveau! Elke intimate workshop heeft een thema, maar ter plekke kan de inhoud aangepast worden naar de wensen en vragen vanuit de groep. Heb je een eigen idee voor een workshop of wil je graag met je eigen clubje komen? Boek dan een privé workshop!

23.07.2020: Intimate Workshop - COLLAGE

Met collage maak je in een mum van tijd de mooiste kunstwerkjes met materialen die iedereen in huis heeft! Tijdens deze twee uur durende workshop ga je je aan de slag met papier, schaar en lijm en leer je nadenken over kleur en compositie. Je schildert je eigen collage elementen, maar leert ook hoe je van een “mislukte” tekening nog een meesterwerk kan maken en wat voor leuks je kan doen met oud papier.

Je krijgt les van Sella Molenaar die veelvuldig gebruik maakt van collage in haar illustraties. Collage kan een mooie grafische toevoeging aan een tekening geven of kan een prachtig werk op zichzelf opleveren. Voor Sella staat plezier in het tekenen altijd voorop en zij ziet collage als het ultieme spelen op en met papier. Ook zonder enige tekenervaring resulteert deze workshop dus gegarandeerd in mooie resultaten en een glimlach op je gezicht.

Kosten: €95,- incl. btw en materiaal, hapje & drankje

Locatie: Studio Sella Molenaar - Kanaalstraat 149 Amsterdam

Let op! Sorry we doen niet aan refunds. Mocht je onverhoopt toch niet kunnen komen kan je iemand anders in jou plaats laten gaan. Geen toegang meer na aanvang, dus kom op tijd!

Wat moet je mee nemen?

Wanneer je wil kan je eigen inspiratie of materiaal mee nemen om te gebruiken in de workshop, maar dit is niet noodzakelijk. Jezelf een een gezonde dosis nieuwsgierigheid zijn voldoende.

Covid-19

Om een veilige werkplek te kunnen garanderen met voldoende afstand tussen alle deelnemers is er slechts plaats voor maximaal 4 personen. De werkruimte en materialen zullen gedesinfecteerd worden voor en na gebruik en er is handgel aanwezig in de studio. Ik ga uit van ieders eigen verantwoordelijkheid in het naleven van de RIVM richtlijnen. Wanneer jij of je huisgenoten Corona gerelateerde klachten heeft of heeft gehad in de 24 uur voorafgaand aan de workshop, is deelname helaas uitgesloten.

Private Workshop

Het is ook mogelijk om deze workshop exclusief voor jou en drie vrienden te boeken. Stuur gerust een berichtje en we stellen speciaal voor jou groep een programma samen op een tijd en datum die jullie goed uitkomt.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Studio Sella Molenaar

Kanaalstraat 149

1054 XD Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen