€ 59,50

Into the Garden - 17 juli

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Bij de Tuinman

4 Hoorneboeg

1213 RE Hilversum

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement
Into the Garden is een totaal beleving middenin de moestuin van Bij de Tuinman met een uitgebreid vega diner en diverse optredens

Over dit evenement

Into the Garden…

Dat goed eten op een mooie plek een fijne combinatie is hoeven we je niet te vertellen. Maar wat als die mooie plek dit keer middenin de moestuin is, wij flink uitpakken en een uitgebreid 4-gangen diner maken. En we dit alles overgieten met een kunstig sausje van verschillende optredens tussen de gangen en tussen de planten?

Wij denken in samenwerking met Hugo van Wordbites een magische avond voor jullie te hebben in onze moestuin, waar je kunt genieten van een bijzonder menu, een lange zomeravond op de mooiste plek van Hilversum (vinden wij ;-)) en optredens van verschillende podiumkunstenaars.

Dat podiumkunst in de tuin goed werkte hebbben we tijdens de quarantaine tijd ervaren bij de Mini-Moestuin-optredens en later bij Buitenspelen. Deze avond maakt het rijtje compleet en biedt een totaal ervaring die je niet snel ergens anders zult ervaren. We werken bij deze avond samen met Wordbites die zijn woordkunst zal verspreiden en ook pianist Cedric Vermue is te gast.

Uiteraard staan alle tafels op voldoende afstand van elkaar. Bij het menu hebben we een mooi wijnarrangement met 3 bijpassende wijnen. (Bij je reservering kun je alvast aangeven of je daar gebruik van wilt maken ivm onze special inkoop.)

Voor wie nog moet rijden of wil matigen hebben we ook het BOB-arrangement voor de halve prijs met halve glazen: wel de wijn-spijs-combinatie/smaak, maar ook nog veilig achter het stuur.

Wat: een avond vol goed eten, - gezelschap en podiumkunst

Waar: de moestuin van Restaurant Bij de Tuinman op Buitenplaats De Hoorneboeg in Hilversum

Kosten: € 59,50 p.p. voor het 4-gangen diner, een welkoms-mocktail en diverse optredens

Bijpassend wijnarrangement: €20,- p.p. (optioneel)

BOB-arrangement: €10.- p.p. (optioneel)

In verband met de beperkte zitplaatsen onder de tent bij het slecht-weer-scenario is het alleen mogelijk om een tafel tot 4 personen te reserveren.

Let wel: reserveringen voor 3 of 4 personen zijn voor deze avond alleen mogelijk uit het zelfde huishouden in verband met de Corona-maatregelen.

Heb je vragen? Mail ons op: bijdetuinman@dehoorneboeg.nl

Net als bij het theater of concertzaal koop je je kaartje van te voren. Mocht je onverhoopt niet kunnen: vraag dan of je buurman, vriend of andere kennis je kaartje van jou wil overkopen.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Bij de Tuinman

4 Hoorneboeg

1213 RE Hilversum

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen