€ 10

Meerdere data

Intra Mintra speelt: Wijn

Venster Acties en details

€ 10

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Online evenement

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
Na lang uitstellen is het dan eindelijk zo ver: Intra Mintra speelt Wijn! Duik je samen met ons in deze online wijnproeverij? Proost!

Over dit evenement

Op een met wijn doordrenkte avond loopt alles net even anders dan verwacht. Gezellig? Nou nee. Charles en Charlotte zijn uit elkaar gegroeid, Marja en Charlotte mogen elkaar niet en Charles heeft een wel heel bijzonder moment gekozen voor de wijnavond dit jaar. Bovendien is Ed dit keer niet uitgenodigd...

Deze voorstelling is, vanwege de coronacrisis, online te zien. Lekker thuis op de bank genieten van theater. Een uur voordat we beginnen krijg je een mail met een link en de verdere uitleg.

Extra leuk:

Speciaal voor de voorstelling heeft Wijnkoperij Henri Bloem uit Utrecht een unieke Intra Mintra wijn geselecteerd. Je krijgt namelijk gegarandeerd dorst van deze voorstelling.. Vergeet dus niet een flesje wit of rood (of allebei, doe eens gek!) mee te bestellen met je theaterkaartjes. Daarmee steun je niet alleen je smaakpapillen maar ook nog de amateurkunst. Woon je in Utrecht, dan komen we de wijn bezorgen. Zo niet, dan kun je iets regelen met de speler van Intra Mintra die je kent. We nemen hierover contact met je op.

Donderdag 3 december - 20:00 uur

Vrijdag 4 december - 20:00 uur

Zondag 6 december - 15:00 uur

Spel:

Regie:

Techniek:

Delen met vrienden

Locatie

Online evenement

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen