€ 0 – € 7

Introductie aromatherapie en essentiële / etherische olie

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Averbode

Westelsebaan

3271 Scherpenheuvel-Zichem

Belgium

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Ben je nieuwsgierig naar het gebruik van etherische / essentiële oliën en aromatherapie? Wil je graag weten hoe deze jou in het dagdagelijkse leven kunnen helpen om jezelf en je gezin gezond te houden? Dan is deze introductie een zeer goede start voor jou!

- Etherische olie kunnen je verlichting en ondersteuning geven bij fysieke en persoonlijke ongemakken
- Deze workshop geeft je een idee hoe je zelfstandig je lichamelijke en emotionele balans kan terugvinden. Essentiële oliën zijn zeer krachtig en hebben vele mogelijkheden. Daarom is het van belang dat je de juiste informatie krijgt zodat je weet hoe je een essentiële olie zo effectief mogelijk kunt inzetten.
- Dit vluchtige aromatische deel van de plant heeft zeer krachtige genezende eigenschappen. Helaas kennen de meeste mensen deze mooie oliën alleen van het oliebrandertje met een kaarsje eronder. Een manier om de omgeving lekker te laten ruiken maar jammer genoeg zonder enig effect.
- Ben jij iemand die zich graag bezighoudt met natuurlijke ditjes en datjes zoals kruiden, etherische oliën en theetjes. En ben jij iemand die je gezondheid het liefst op een natuurlijke manier ondersteunt? Zijn geuren voor jou belangrijk? Heb je misschien wel eens een geurolie gekocht maar wist je niet zo goed wat je daarmee moest? Dan is deze workshop zeker wat voor jou!

Tijdens deze korte maar intensieve workshop wil ik je laten kennismaken met de mogelijkheden van de oliën. De onderwerpen die aan bod komen zijn onder andere:

  • Inleiding: wat zijn etherische oliën?
  • Belang van de kwaliteit van etherische oliën
  • Toepassingswijzen van etherische oliën
  • 10 meest gebruikte etherische oliën en hun werking***

Breng een vriendin, zus, buurvrouw, collega, … mee, kom samen de ‘sfeer’ opsnuiven en maak er een gezellig avondje uit van en niemand gaat met lege handen naar huis, je krijgt van ons meteen je eigen testpakkertje mee.

Kostprijs 7€
Stuur een mailtje naar info@natuurlijk-gezond.be om je in te schrijven en ik stuur je de betalingsgegevens meteen door. Opgepast, je inschrijving is slechts bevestigd na betaling.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Averbode

Westelsebaan

3271 Scherpenheuvel-Zichem

Belgium

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen