Gratis

Introductie Jaartraining Verlicht Je Leven

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Avanturijn

3 Voetiusstraat

3512 JL Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Introductie 1
Vanaf 21 oktober verzorg ik de lezingenserie Verlicht Je Leven. Dit is een uitgebreide introductie van de Fasen en thema's die in de Jaartraining ervaringsgericht aangeboden worden. Aanrader als je geinteresseerd bent in dit onderwerp en zeker als je overweegt deel te gaan nemen aan de Jaartraining!


Jaartraining Verlicht Je Leven

Deze cyclus van drie trainingen omvat in totaal 12 maanden en is uniek in haar inhoud en volledigheid. Ze omvat alle vier Fasen van Bewustzijn Ontwikkeling: de Autonome, Psychologische, Existentiële, en Realisatie Fase. De drie opeenvolgende delen - Voorbij Emoties, Voorbij Gedachten en Rusten in Aandacht - zijn speciaal ontworpen om je ontwikkeling in iedere Fase optimaal te faciliteren. (De eerste Autonome Fase maakt samen met de Psychologische Fase deel uit van het eerste trainingsdeel, vandaar 4 Fasen en 3 delen).

Hoewel de Fasen opeenvolgend voorkomen in onze levensloop betekent het niet we ze allemaal als vanzelf doorlopen, integendeel. Deze bewuste ontwikkeling, die anders dan de eerste Autonome Fase tot onze volwassenheid niet meer vanzelf gaat, vraagt om inzicht, bewuste motivatie, focus en discipline. Terwijl we allemaal op ons eigen niveau de Psychologische Fase van volwassenheid bereiken, zal zonder specifieke aandacht en traning niemand van ons deze Fase volledig doorlopen en overgaan naar de Existentiele Fase.

In de werkelijkheid van ons leven zijn er vele oorzaken en omstandigheden die onze ontwikkeling kunnen ondersteunen maar ook hinderen. De Trainingen zijn zo ontworpen dat ze zowel je ontwikkeling in die Fase verhelderen en ondersteunen als helpen valkuilen zoveel mogelijk te gebruiken voor je groei. In essentie is dat wat ontwikkeling in ons leven is - activeren van ons potentieel en effectief omgaan met persoonlijke obstakels.

je bent van harte welkom, en uiteraard kun je vrienden en kennissen meenemen.
Meer informatie over de Jaartraining vind je hier


Datum: 16 december
Tijden: van 10.30 - 13.00 uur. Inloop vanaf 10.15.
Kosten: geen
Plaats: Avanturijn, Voetiusstraat 3, Utrecht (bij de Dom)
Inschrijving: graag een mailtje op info@verlichtjeleven.nu

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Avanturijn

3 Voetiusstraat

3512 JL Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen